Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Apple AirPods Max Blauw

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Apple AirPods Max Blauw. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Apple MGYL3ZM/A.

Specificaties Apple AirPods Max Blauw

Merk

Apple

Fabrikantcode

MGYL3ZM/A

Omschrijving van de Apple AirPods Max Blauw

Sluit jezelf af van je omgeving met de Apple AirPods Max Blauw. Deze koptelefoon maakt gebruik van geavanceerde noise cancelling technologie om storende omgevingsgeluiden te dempen. Hierdoor kun jij je volledig concentreren op de muziek en activiteiten waar je mee bezig bent. Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent in het openbaar vervoer, met de AirPods Max geniet je altijd van een ongestoorde luisterervaring. Met de Surround Sound functie wordt het geluid tijdens het kijken van je favoriete films en series via ondersteunende apps op je iPhone of iPad omgetoverd tot een ruimtelijke ervaring. Je hoort geluiden vanuit alle richtingen, waardoor het net lijkt alsof je in de bioscoop zit. Dankzij de dubbele H1 chip van Apple geniet je bovendien van een uitstekende geluidskwaliteit en ben je razendsnel verbonden met al je iCloud apparaten. De batterij van de Apple AirPods Max Blauw gaat maar liefst 20 uur mee op een volle lading. En mocht de batterij onverhoopt leeg raken, dan hoef je je geen zorgen te maken. Met slechts 5 minuten opladen kun je alweer 1,5 uur lang van je favoriete muziek genieten. Daarnaast bieden de AirPods Max een neutrale frequentierespons, waardoor je kunt genieten van een gebalanceerd geluid zonder nadruk op de bas of instrumenten en vocalen. Er is geen equalizer beschikbaar, waardoor je het geluid puur en onvervormd ervaart.

Pluspunten
  • Actieve ruisonderdrukking dempt hinderlijke omgevingsgeluiden en ruis. Met Surround Sound kijk je naar films via Apple TV op je iPhone of iPad met geluid dat lijkt alsof je in de bioscoop zit. Dankzij de dubbele H1-chip verbindt de koptelefoon automatisch met jouw iCloud-apparaten en geniet je van een hoogwaardige geluidskwaliteit.

Minpunten
  • Je vouwt de koptelefoon niet op een compacte manier op. De koptelefoon weegt 384 gram en kan daardoor mogelijk zwaar aanvoelen op je hoofd.

Veelgestelde vragen over de Apple AirPods Max Blauw en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Apple AirPods Max Blauw klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Apple AirPods Max Blauw. Als je de Apple AirPods Max Blauw wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Apple AirPods Max Blauw is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.