Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. gamen
  2. ps4 game

Top 10 beste ps4 games | Beste ps4 game van 2024

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

Met verwondering kijken we naar de technologische evolutie van de afgelopen jaren. Wat vroeger een droom leek is intussen werkelijkheid geworden. Met de Playstation 4 hebben we een game console die jongeren gemakkelijk in de ban trekt. De beste manier om het maximaal te genieten, is de aanschaf van een PS4 game. Maar welke is de beste? Daarom hebben wij een top 10 samengesteld van de beste PS4 games die er momenteel op de Nederlandse markt te krijgen zijn, gebaseerd op de klantbeoordelingen. Dus als je met grote twijfels zit over de aanschaf van een ps4 game, zal je met deze top 10 zeker mee geholpen zijn.

We hebben ons best gedaan om voor jou de beste 10 ps4 games op een rijtje te zetten. Recent hebben we veel ps4 games aan uitvoerige test onderworpen. We hebben hierbij gekeken naar de kwaliteit, de duurzaamheid van het materiaal, de prijs en de ervaring van andere gebruikers met deze ps4 games. Lees snel verder voor onze top 10 beste ps4 games.

Top 10 beste ps4 games

1. The Last of Us

The Last of Us Part 2 neemt je mee in een episch en emotioneel verhaal over verlies, wraak en verzoening. De speler speelt als Ellie, een meisje van 19 jaar, die te maken heeft met een gewelddadige wereld. Ze reist door een post-apocalyptische versie van het Pacific Northwest om haar wraak te zoeken. Onderweg verkent ze de steden, voert ze gevechten, voert ze verkenningen uit, verzamelt ze voorwerpen en ontwikkelt ze haar vaardigheden om te overleven. Gedurende het spel komt de speler karakters tegen die een diepgaande invloed hebben op het verhaal. De speler ontdekt de gevoelens van de personages, hun motieven en hun verhalen. De speler krijgt de kans om zich in te leven in de wereld van The Last of Us Part 2 en te ontdekken wat er gebeurt als Ellie afdaalt in een wereld vol geweld. The Last of Us Part 2 is een technisch meesterwerk met prachtige visuals, een meeslepend verhaal en een emotioneel geladen soundtrack. Het spel biedt de speler de kans om te overleven in een realistische post-apocalyptische omgeving, terwijl ze haar wraak zoekt. De speler krijgt de kans om te ontdekken en te verkennen wat er allemaal gebeurt in deze wereld. Het spel is een intense, diepgaande ervaring die gamers een unieke kijk geeft op deze post-apocalyptische wereld.

2. Hogwarts Legacy PS4

Je bent een Hogwarts-student die in de late 19e eeuw leeft en met een mysterieuze verleden. Kies je zelf hoe je je avontuur wilt beleven en welke magische krachten je wilt ontdekken. Je ontdekt de wereld van Hogwarts die volledig tot leven komt met een open wereld vol geheimen om te ontdekken. Beleef de magie van Hogwarts en bepaal je eigen verhaal door een avontuur van ontdekking! Ontdek een diepgaande en verhalende RPG-ervaring die je eigen magische avontuur wordt. Maak keuzes die het verloop van je avontuur beïnvloeden en beleef de magie van Hogwarts! Beleef de kracht van de magie en ontdek de krachtige spreuken en toverdranken die je kunt gebruiken om je avontuur te verrijken. Probeer de originele spellen die Hogwarts te bieden heeft en ontdek de magie die verborgen ligt achter elke hoek. Begin je magische avontuuren met Hogwarts Legacy voor PS4!

3. God of War Ragnarök PS4

Deze epische game bevat een geweldige verhaallijn met een aantal van de meest epische gevechten die je ooit hebt meegemaakt. Kratos en Atreus reizen door het Noordse landschap op hun zoektocht naar de waarheid achter de mythen van de goden en de verloren wereldgeschiedenis. U kunt ook genieten van een verbeterde gameplay met verbeterde bewegings- en camera-opties. Geniet van de prachtige visualisatie, zoals spectaculaire cutscenes, verbeterde texturen en realistisch verlichte omgevingen die de game nog meer kracht geven. Je kunt ook deelnemen aan verschillende uitdagingen om de goden te verslaan en hun kracht te veroveren. Verder kunt u deze game verkennen via de PlayStation 4 Pro-console, dankzij de hogere resolutie en betere prestaties.

4. Marvel's Spider-Man PS4

Geniet van deze klassieke Spider-Man-ervaring die je alleen op de PS4 kunt vinden. Ontdek de ontelbare mogelijkheden die deze game biedt. Je kunt de wereld letterlijk overnemen met een uitgebreid arsenaal aan vaardigheden. Beheers je spinnenkrachten, verbeter je vechtstijl door nieuwe vaardigheden te leren en geniet van een soepele en dynamische combat-ervaring. Ervaar de stad als nooit tevoren met deze unieke Spider-Man-ervaring. Geniet van het open wereld-avontuur door de straten van New York te verkennen met dezelfde soepelheid en souplesse als Spider-Man zelf. Je kunt de stad verkennen zoals je nooit hebt gedaan in een Spider-Man-game. Ontdek de schoonheid van de stad in de lucht en op het land terwijl je de wereld om je heen verkent. Geniet van diverse missies, gevechten en verhalen die je helpen je personage te verbeteren.

5. LEGO Harry Potter

Deze magische collectie is de perfecte manier om te ontsnappen aan de realiteit en de avonturen van Harry Potter opnieuw te beleven. Met LEGO Harry Potter Collection: Jaren 1-7 voor PlayStation 4 kunnen spelers deze beroemde wereld ontdekken alsof ze er zelf in staan. Verken alle plaatsen uit de films, zoals Hogwarts, Diagon Alley, Hogsmeade en de wereld daarbuiten. Fans kunnen toverdranken maken, spreuken leren, monsters verslaan en vele andere magische dingen doen. De game biedt ook een unieke spelervaring, met een verhaal dat zich uitstrekt over zeven films en meer dan 200 personages. Laat je meeslepen in de magische wereld van Harry Potter met LEGO Harry Potter Collection: Jaren 1-7 voor PlayStation 4. De LEGO Harry Potter Collection: Jaren 1-7 voor PlayStation 4 is de perfecte manier om alle avonturen van Harry Potter opnieuw te beleven. Je kunt de wereld van de Wizarding World verkennen alsof je er zelf in staat. Ga op zoek naar toverdranken, leer toverspreuken en neem het op tegen monsters. Deze collectie bevat twee complete games, namelijk LEGO Harry Potter Jaren 1-4 en LEGO Harry Potter Jaren 5-7. Je kunt meer dan 200 favoriete personages vrijspelen en een magisch avontuur beleven met een vriend in coop. Geniet van verbeterde graphics, omgevingen, verlichting en visuele effecten. Laat je meeslepen in de magische wereld van Harry Potter met LEGO Harry Potter Collection: Jaren 1-7 voor PlayStation 4. De LEGO Harry Potter Collection: Jaren 1-7 voor PlayStation 4 is de perfecte manier om te ontsnappen aan de realiteit en de avonturen van Harry Potter opnieuw te beleven. Je kunt de wereld van de Wizarding World verkennen alsof je er zelf in staat. Ga op zoek naar toverdranken, leer toverspreuken en neem het op tegen monsters. De game bevat twee complete games, namelijk LEGO Harry Potter Jaren 1-4 en LEGO.

6. FIFA 23 PS4

Met FIFA 23 voor de PlayStation 4 kun je een dynamische voetbalervaring beleven waarvan je nooit had gedacht dat die mogelijk was. De game is voorzien van nieuwe technologieën zoals het nieuwe Real Player Motion-systeem dat de animaties van spelers op het veld verbetert. Ervaar meer realistische bewegingen en meer details in de uitrusting van de speler. De game is ook voorzien van authentieke stadions, met meer details en dynamisch licht om de sfeer van een werkelijk stadion te creëren. Geniet van meer realisme met een uitgebreide weergave van het weer, met meer variabelen zoals temperatuur, neerslag en windkracht. Of je nu kiest voor het kleine veld of het grote veld, je kunt de spelregels aanpassen om je eigen spel te creëren.

7. GTA 5 Premium Edition PS4

Om je te helpen bij het opbouwen van je misdaadimperium, krijg je met de Criminal Enterprise Starter Pack toegang tot een exclusieve collectie van de meest waardevolle items in Grand Theft Auto Online. Hiermee kun je bijvoorbeeld aan de slag met de verzameling vaardigheden, wapens, voertuigen en uitrusting waarmee je direct kunt beginnen met je avonturen. Naast deze items krijg je ook GTA$ 1.000.000 in-game geld waarmee je meer kunt kopen. Met de Premium Edition van GTA 5 voor PS4 kun je ook genieten van het verhaal van Grand Theft Auto V zoals het bedoeld is: Los Santos is de perfecte afspiegeling van de moderne misdaadwereld. Spelers nemen de rol aan van drie verschillende criminelen die samen op zoek gaan naar hun kans op een overvloedig, onmogelijk verloren leven. Met verbeterde graphics en meer details, kun je met de Premium Edition van GTA 5 genieten van het verhaal op een nieuwe manier.

8. F1 2022 PS4

Zet je helm op en laat de motoren brullen in F1® 2022 voor de PlayStation 4. Met de nieuwste updates en verbeteringen, authenticiteit en de meest realistische race-ervaring tot nu toe, je zult de kracht van de F1®-ervaring voelen in elke bocht. Geniet van het authentieke 2022 FIA Formula One World Championship™-seizoen met de nieuwe wagens, vernieuwde regels en meer. Met de Miami International Autodrome-racebaan en de nieuwe F1® Life-scène, ga je de ultieme uitdagingen aan. Maak je team en stel je opstelling samen, ga duels aan op split-screen of in multiplayer, of halverwege het seizoen de snelheid verhogen door supercars van de grootste namen in de sport toe te voegen. F1® 2022 voor PlayStation 4 is de ultieme race-ervaring.

9. Ghost of Tsushima PS4

Sluit je aan bij een legende en begin je avontuur op het eiland Tsushima in 1274. Je verkent de omgeving als de laatste samoerai, Jin Sakai. Een invasie door de Mongoolse legers heeft de bevolking van Tsushima geteisterd. Om de bevolking te beschermen, doet Jin een beroep op zijn krijgerstradities en krijgers-instincten om zijn land te redden. Tijdens je avontuur door Tsushima word je geconfronteerd met keuzes die alles veranderen. Kies je voor de weg van de samoerai en vecht je je vijanden in een open confrontatie? Of kies je voor de weg van de sluipmoordenaar en schakel je je vijanden stilletjes uit? Kies je strategieen en versla je tegenstanders in dit epische avontuur. Ghost of Tsushima - Standaard Editie voor de PS4 biedt een unieke kans om de samoerai-ervaring te beleven. Verken de adembenemende natuur van Tsushima, bevrijd dorpen van hun bezetters, bevrijd jezelf van je eigen gebondenheden en verander het lot van je land. Ghost of Tsushima - Standaard Editie is een must-have voor elke PS4-speler die op zoek is naar een episch avontuur.

10. Stray PS4

Je speelt als de kat, die de verlaten stad bezoekt en samenwerkt met ongewone bondgenoten om te ontsnappen. In deze avontuurlijke reis moet je vreemde wezens ontmoeten, mysterieuze krachten verkennen en de legendarische geheimen van de stad ontrafelen. Stray is een avontuurlijk platformspel, waarin je verhalen en geheimen ontdekt. Je moet je weg vinden door de stad met ondersteuning van verschillende kattevaardigheden. Je kunt klimmen, schuilen, glijden en zelfs spreken met mystieke wezens. De wereld is vol gevaren, maar ook vol waardevolle schatten. Je reis begint in een verlaten stad, waar je de unieke kans krijgt om de mysterieuze geheimen van de stad te ontdekken. Je moet samenwerken met andere katten, verdwaalde wezens en magische krachten om de stad te verkennen en de mysteriën te ontrafelen. Je ontdekt meer over de wereld, ontgrendelt nieuwe vaardigheden, verzamelt schatten en ontsnapt uiteindelijk uit de stad. Stray biedt een unieke ervaring met een combinatie van avontuur, verhalen, puzzels en magie. Je krijgt de kans om een eeuwenoud mysterie te ontrafelen, samen te werken met vreemde wezens, krachten te verkennen en schatten te verzamelen. Krijg klaar om je avontuur met Stray voor de PlayStation 4 te beginnen.

Jouw eigen ps4 game kopen

Nu je onze top 10 ps4 games hebt bekeken, heb je mogelijk een favoriete ps4 game op het oog, of misschien ben je nog aan het twijfelen. Gezien het brede aanbod op de markt is dat volkomen begrijpelijk.

Hier zijn enkele aanvullende overwegingen die je kunt maken voordat je een definitieve beslissing neemt:

  1. Duurzaamheid: Hoe lang gaat deze ps4 game mee? Is de investering de duurzaamheid waard?
  2. Betrouwbaarheid van de aanbieder: Heeft de webwinkel positieve klantbeoordelingen?
  3. Prijs/kwaliteitsverhouding: Komt de prijs overeen met de kwaliteit, en vind je het bedrag dat je voor deze ps4 game moet betalen redelijk?

Met onze top 10 beste ps4 games en deze tips ben je goed uitgerust om een weloverwogen keuze te maken voor de ps4 game die het beste bij jou past.

Inhoudsopgave

Rashid
Rashid

Wat leuk dat je bij ons op de site komt kijken naar onze reviews.

Met veel plezier vergelijk en onderzoek ik de laatste gadgets die op de markt zijn uitgebracht. 

Ik ben echt gek op alle gadgets en zoek tot in de kleinste details de beste producten uit. Ik wil zeker weten dat ik de allerbeste keuze heb gemaakt, en daar profiteer jij ook van.

Bekijk al onze reviews, dan weet ik zeker dat jij de beste keuze maakt! 

Veelgestelde vragen over ps4 games

Wij vergelijken alle ps4 games onafhankelijk met elkaar. We hebben geen voorkeur qua merk of een samenwerking met een bepaald bedrijf of merk. Onze reviews zijn objectief en dus betrouwbaar.

Wij verkopen zelf geen ps4 games maar we hebben wel de beste aanbieder geselecteerd voor jou. Klik op de “Klik hier voor de beste deal” knop en je wordt automatisch naar de webshop geleid, waar je de aankoop kan voltooien.

Uit onze vergelijking is The Last of Us als beste getest.

Met daar vlak achter de nummers 2 en 3.
2. Hogwarts Legacy PS4
3. God of War Ragnarök PS4

Ons laatste woord over een ps4 game

Na dit artikel te hebben gelezen, weet je nu precies welke 10 producten het meest geschikt zijn voor jou. Of je nu op zoek bent naar iets meer actie of iets meer strategie, er is een game die aan al je behoeften kan voldoen. Als je wat hulp nodig hebt bij het vinden van de perfecte game, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag om de game te vinden die bij jou past. Het aanschaffen van een PS4 game is niet langer iets wat je alleen maar voor anderen doet, maar ook gewoon voor jezelf. Er zijn tal van keuzes die het beste aansluiten bij jouw stijl van gamen. Door de informatie in dit artikel te lezen, heb je een goed overzicht kunnen krijgen over de top 10 producten en kun je gemakkelijk de beste kiezen voor jouw persoonlijke behoeften.

Disclaimer: bij gadgetadviseur.nl doen we gedegen onderzoek en vergelijken we diverse ps4 games. We verkopen echter geen ps4 games. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de verkoop. 

Gepubliceerd op: 24 nov. 2022

Nog meer gadgets

Wij hebben nog meer gadgets vergeleken en uitgebreide reviews over geschreven.

Klik op de button homepagina als je de andere reviews ook wil lezen.