Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. camera's
  2. laserprinter

Top 10 beste laserprinters | Beste laserprinter van 2024

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

Bij het uitzoeken van een laserprinter komt meer kijken dan alleen de prijs. Uw kantoor draait om snelle en nauwkeurige afdrukken. Hoe scherp en hoe snel is een laserprinter? Wat zijn de beste laserprinters op de markt? Wij zijn op zoek gegaan naar antwoorden op deze vragen en hebben de 10 beste laserprinters gevonden. Deze producten zijn zorgvuldig getest en krijgen van ons goedkeuring. Daarom zetten we deze voor jou op een rijtje. Lees deze artikel voor de top 10 laserprinters in 2020!

We hebben ons best gedaan om voor jou de beste 10 laserprinters op een rijtje te zetten. Recent hebben we veel laserprinters aan uitvoerige test onderworpen. We hebben hierbij gekeken naar de kwaliteit, de duurzaamheid van het materiaal, de prijs en de ervaring van andere gebruikers met deze laserprinters. Lees snel verder voor onze top 10 beste laserprinters.

Top 10 beste laserprinters

1. Brother Laserprinter

Het papier in de printer kan eenvoudig en snel worden vervangen. Dankzij de handige papierlade kun je tot 150 vellen papier in één keer invoeren. De printer produceert printjes met een maximale resolutie van 2400 x 600 dpi. Je kunt de HL-1110 aansluiten op je pc met een snelle USB 2.0-verbinding. De Brother HL-1110 ondersteunt de meest voorkomende besturingssystemen, waaronder Windows en Mac OS. Met de meegeleverde printerdriver kunt je ook afdrukken maken vanaf je smartphone of tablet. De tonercartridge van de Brother HL-1110 is eenvoudig te vervangen. De Brother HL-1110 is een uitstekende, kostenefficiënte oplossing voor dagelijks gebruik. Hij biedt een hoge betrouwbaarheid, waardoor je er zeker van kunt zijn dat de printer altijd zal werken als je hem nodig hebt. Bovendien is de Brother HL-1110 ontworpen om energie te besparen, zodat je de kosten voor stroomverbruik laag kunt houden. De printer biedt veel flexibiliteit en is gemakkelijk te installeren. Je kunt de HL-1110 ook gebruiken voor het printen van etiketten of andere speciale documenten. Bovendien kun je de printer ook instellen voor dubbelzijdig afdrukken. Met de Brother HL-1110 heb je dus een betrouwbare en kostenefficiënte oplossing voor al je afdrukbehoeften.

2. Brother All-in-One Laserprinter

De Brother MFC-L2710DW All-in-One Laserprinter heeft een hoge printkwaliteit met een resolutie van 2400x600 dpi. Het is een zeer efficiente printer met een printsnelheid van 30 pagina's per minuut (ppm). Het toestel biedt ook een kopieerfunctie met een kopieersnelheid van 23 kopieën per minuut (cpm) en een scanfunctie met een resolutie van 1200x1200 dpi. Het toestel is ook uitgerust met een 50-vels documentinvoer voor een snellere verwerking van grote documenten. Het heeft ook een handige automatische dubbelzijdige printfunctie waarmee je tot 50% papier bespaart. Daarnaast heeft het toestel een hoge tonercapaciteit met een rendement van maximaal 3000 pagina's per cartridge. Kortom, de Brother MFC-L2710DW All-in-One Laserprinter is een multifunctionele en betrouwbare alles-in-één printer die perfect is voor het drukke kantoorleven.

3. Brother Laserprinter

Door het gebruik van een zwart-wit laserprinter worden afdrukken van hoge kwaliteit gegarandeerd. Dit komt door de grote scherpte van de afdrukken. Deze Brother printer heeft een papieruitvoer van 150 vel, waardoor je niet steeds het papier hoeft bij te vullen. Ook kan je gebruik maken van dubbelzijdig afdrukken, waardoor je omgeving een stuk duurzamer wordt. Deze Brother HL-L2350DW Laserprinter is een perfecte keuze voor thuis of kleine kantoren. Gebruikers van deze printer hebben de beschikking over een groot aantal opties. Je kan de printer draadloos aansluiten op je laptop, tablet of computer en je kan ook gebruik maken van een USB-kabel om de printer te verbinden met je apparaat. De printer is ook compatibel met een breed scala aan besturingssystemen, waaronder Windows, Mac OS en Linux.

4. HP LaserJet Laserprinter

De HP LaserJet M110we Laserprinter is ideaal voor kleine bedrijven of thuisgebruikers die op zoek zijn naar een compacte, efficiënte en betrouwbare printer. Met een afdruksnelheid van 23 pagina's per minuut en een hoogwaardige 1200 dpi-kwaliteit, kunt u afdrukken produceren die er professioneel uitzien. De printer heeft een instelbare papierlade die papier aankan van maximaal 150 vel A4-formaat. De printer heeft ook een ingebouwde Wi-Fi-connectiviteit, waardoor u vanaf uw pc of mobiele apparaat kunt afdrukken. Daarnaast biedt de printer de mogelijkheid om af te drukken vanaf een USB-stick of een geheugenkaart. Met de HP Smart-app kunt u ook afdrukken, scannen en delen met andere gebruikers.

5. Brother Laserprinter

De Brother HL-L3230CDW Laserprinter is een uitstekende optie voor mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige prints. Het biedt een hoge kwaliteit prints met een hoge resolutie. Het unieke ontwerp van de printer geeft een aantal voordelen. Er is een ingebouwde WIFI-verbinding, waardoor u afdrukken vanaf elke locatie kunt maken. Bovendien heeft de printer een hoge capaciteit, waardoor het een goede optie is voor het afdrukken van grote hoeveelheden documenten. De Brother HL-L3230CDW Laserprinter is een eenvoudig te bedienen apparaat met een intuïtief bedieningspaneel. Het heeft ook een dubbelzijdig afdrukken-functie, wat het afdrukken makkelijk en snel maakt. De printer is uitgerust met een ingebouwde 256 MB geheugen. Daarmee kunt u grote bestanden opslaan zonder dat uw systeem vertraagt. De printer maakt gebruik van innovatieve energiebesparende technologieën, waardoor het energieverbruik wordt verminderd. Bovendien heeft de printer een hoge printkwaliteit en een lage totale kosten.

6. Brother Laserprinter

De Brother DCP-L2530DW printer is uitgerust met een automatische dubbelzijdige documentinvoer en een hoge resolutie van 2400 x 600 dpi. Dit zorgt voor professionele kwaliteit prints en kopieën. Daarnaast is de printer uitgerust met een LCD-scherm waardoor je eenvoudig en intuïtief alle functies kunt bedienen. De Brother DCP-L2530DW heeft een hoge printsnelheid van 30 pagina's per minuut en een capaciteit van 250 vel papier. Bovendien is de printer geschikt voor het printen op verschillende types papier, zoals normaal papier, karton, envelop en fotopapier. De compacte maar veelzijdige Brother DCP-L2530DW is daarom een ideale printer voor het thuiskantoor. De Brother DCP-L2530DW All-in-One Laserprinter is een betaalbare en veelzijdige optie voor het drukken van documenten. Je kunt de printer eenvoudig draadloos verbinden met je laptop, smartphone of tablet. Daarnaast is de printer uitgerust met een automatische dubbelzijdige documentinvoer en een LCD-scherm voor intuïtieve bediening. Met een hoge printsnelheid van 30 pagina's per minuut en een capaciteit van 250 vel papier, is de printer geschikt voor verschillende types papier. Een ideale keuze dus voor het thuiskantoor.

7. HP Color Laser printer

Deze compacte, betrouwbare printer is gebouwd met een aantal krachtige technologieën die uw prints aan kracht en kwaliteit toevoegen. Deze printer heeft een afdruksnelheid van 22 ppm voor zwart-wit prints en 18 ppm voor kleurenprints. Er is ook een automatische dubbelzijdige afdrukfunctie voor maximale productiviteit. Deze laserprinter heeft een ingebouwde Wi-Fi-verbinding, waarmee u gemakkelijk verbinding kunt maken met elk apparaat op uw netwerk. U kunt ook verbinding maken met een smartphone via de HP Smart App. Met deze app kan u afdrukken direct vanaf uw mobiele apparaat versturen. Daarnaast heeft deze printer een 2,7-inch touchscreen-interface, waarmee u eenvoudig kunt navigeren naar alle functies. U kunt ook uw documenten scannen, kopiëren en faxen met deze printer. De ingebouwde scanner heeft een resolutie van 1200 x 1200 dpi, waarmee u documenten met hoge kwaliteit kunt scannen. Deze printer wordt geleverd met een ingebouwde ADF en heeft ook een geheugenkaartsleuf voor direct afdrukken. U kunt ook rechtstreeks afdrukken vanaf USB-opslagmedia.

8. Brother Laserprinter

Deze laserprinter is ook geweldig voor het scannen. Scan en sla je documenten direct op in populaire bestandsformaten, of stuur ze via e-mail. De uitvoerresolutie van de DCP-L2510D is 600 x 600 dpi. Dankzij deze hoge resolutie krijg je heldere foto's en documenten met een hoge kwaliteit. Daarnaast worden de pagina's snel afgedrukt met een printresolutie van 2400 x 600 dpi. Met deze printer krijg je een hoge kwaliteit afdrukken. De Brother DCP-L2510D printer is ook uitgerust met veel slimme functies. De tonercartridge heeft een hoge capaciteit, waardoor je lange tijd geen cartridge hoeft te vervangen. Bovendien heeft de printer een energiezuinig modus, waardoor je energie bespaart terwijl je toch een hoge kwaliteit afdrukken krijgt. Het LCD-scherm biedt je eenvoudige navigatie en je kunt de printer ook aansluiten op een netwerk waar verschillende gebruikers tegelijk gebruik van kunnen maken. De Brother DCP-L2510D Laserprinter is een multifunctionele printer die je veel opties biedt. Het compacte design bespaart veel ruimte en het energiezuinige modus zorgt ervoor dat je energie bespaart. Met deze printer krijg je heldere afdrukken in een hoge kwaliteit en met de slimme functies kun je lange tijd zonder het vervangen van de tonercartridge. De Brother DCP-L2510D Laserprinter is een ideale printer voor huishoudens en kleine kantoren.

9. Brother Laserprinter

De Brother HL-L2310D is uitgerust met een snelle en betrouwbare printmotor. Het is een zeer effectieve laserprinter met een printcapaciteit van ongeveer 27 pagina's per minuut. Deze laserprinter heeft een lage energieconsumptie en is zeer stil in gebruik, wat betekent dat je met een gerust hart kunt printen zonder overlast voor anderen. Met de HL-L2310D heb je ook de mogelijkheid om rechtstreeks te printen via je mobiele apparaat. Deze laserprinter is voorzien van een ingebouwde draadloze connectiviteit, waarmee je eenvoudig verbinding kunt maken met je mobiele apparaat. Bovendien wordt deze laserprinter geleverd met een ruim aanbod aan printerhulpprogramma's, waarmee je eenvoudig documenten kunt afdrukken, bewerken en delen.

10. Brother Laserprinter

Met de Brother HL-L2375DW laserprinter maak je gemakkelijk professionele prints. Door de hoge printsnelheid van 34 pagina's per minuut en de printkwaliteit op 2400x600 dpi, krijg je elke keer weer mooie resultaten. De Brother HL-L2375DW laserprinter is zuinig in gebruik en is voorzien van diverse energiebesparende modi. Daarnaast is de printer stil in gebruik, waardoor je geen last hebt van storende geluiden. Kortom, de Brother HL-L2375DW laserprinter is een veelzijdige en betaalbare printer die perfect is voor zowel thuis als op kantoor. Met een eenvoudige installatie en verschillende draadloze opties, maak je moeiteloos professionele prints vanaf je smartphone of tablet. De lage kosten voor tonercartridges, het veelzijdige papierformaat en het lage energieverbruik maken de Brother HL-L2375DW laserprinter tot een uiterst betrouwbare, rendabele en milieuvriendelijke printer.

Jouw eigen laserprinter kopen

Nu je onze top 10 laserprinters hebt bekeken, heb je mogelijk een favoriete laserprinter op het oog, of misschien ben je nog aan het twijfelen. Gezien het brede aanbod op de markt is dat volkomen begrijpelijk.

Hier zijn enkele aanvullende overwegingen die je kunt maken voordat je een definitieve beslissing neemt:

  1. Duurzaamheid: Hoe lang gaat deze laserprinter mee? Is de investering de duurzaamheid waard?
  2. Betrouwbaarheid van de aanbieder: Heeft de webwinkel positieve klantbeoordelingen?
  3. Prijs/kwaliteitsverhouding: Komt de prijs overeen met de kwaliteit, en vind je het bedrag dat je voor deze laserprinter moet betalen redelijk?

Met onze top 10 beste laserprinters en deze tips ben je goed uitgerust om een weloverwogen keuze te maken voor de laserprinter die het beste bij jou past.

Inhoudsopgave

Rashid
Rashid

Wat leuk dat je bij ons op de site komt kijken naar onze reviews.

Met veel plezier vergelijk en onderzoek ik de laatste gadgets die op de markt zijn uitgebracht. 

Ik ben echt gek op alle gadgets en zoek tot in de kleinste details de beste producten uit. Ik wil zeker weten dat ik de allerbeste keuze heb gemaakt, en daar profiteer jij ook van.

Bekijk al onze reviews, dan weet ik zeker dat jij de beste keuze maakt! 

Veelgestelde vragen over laserprinters

Wij vergelijken alle laserprinters onafhankelijk met elkaar. We hebben geen voorkeur qua merk of een samenwerking met een bepaald bedrijf of merk. Onze reviews zijn objectief en dus betrouwbaar.

Wij verkopen zelf geen laserprinters maar we hebben wel de beste aanbieder geselecteerd voor jou. Klik op de “Klik hier voor de beste deal” knop en je wordt automatisch naar de webshop geleid, waar je de aankoop kan voltooien.

Uit onze vergelijking is Brother Laserprinter als beste getest.

Met daar vlak achter de nummers 2 en 3.
2. Brother All-in-One Laserprinter
3. Brother Laserprinter

Ons laatste woord over een laserprinter

Het maakt niet uit waar je precies naar op zoek bent, wij zijn er zeker van dat je op basis van onze top 10 laserprinterlijst een goede keuze hebt kunnen maken. Als je eenmaal een printer hebt gekozen, kun je meteen beginnen met het afdrukken van documenten met hoge kwaliteit. Daarnaast hopen wij dat onze lijst je heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze. We willen je nogmaals bedanken voor het gebruiken van de lijst. Wij blijven informatie over de nieuwste producten en trends verzamelen, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws. Als je alsnog vragen hebt of hulp nodig hebt bij het maken van een keuze, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan altijd klaar om je te helpen.

Disclaimer: bij gadgetadviseur.nl doen we gedegen onderzoek en vergelijken we diverse laserprinters. We verkopen echter geen laserprinters. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de verkoop. 

Gepubliceerd op: 24 nov. 2022

Nog meer gadgets

Wij hebben nog meer gadgets vergeleken en uitgebreide reviews over geschreven.

Klik op de button homepagina als je de andere reviews ook wil lezen.