Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Apple AirPods Max Zilver + Apple Usb C Oplader 20W

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Apple AirPods Max Zilver + Apple Usb C Oplader 20W. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Apple MHJE3ZM/A.

Specificaties Apple AirPods Max Zilver + Apple Usb C Oplader 20W

Merk

Apple

Fabrikantcode

MHJE3ZM/A

Omschrijving van de Apple AirPods Max Zilver + Apple Usb C Oplader 20W

De Apple AirPods Max Zilver zijn de ultieme draadloze koptelefoon voor de moderne muziekliefhebber. Met de meegeleverde Apple Usb C Oplader 20W kun je je koptelefoon eenvoudig opladen via het stopcontact. De oplader heeft een handige usb C ingang, zodat je de meegeleverde usb C naar Lightning oplaadkabel kunt gebruiken. De AirPods Max bieden een ongeëvenaarde geluidskwaliteit en zijn voorzien van geavanceerde noise cancelling-technologie. Dit betekent dat storende omgevingsgeluiden en ruis worden gedempt, zodat je volledig kunt genieten van je favoriete muziek of films zonder afleiding. Zelfs in de meest rumoerige omgevingen hoef je het volume niet harder te zetten. Met de Surround Sound-functie kun je zelfs films kijken alsof je in de bioscoop zit. Sluit je AirPods Max eenvoudig aan op je iPhone of iPad en geniet van een meeslepende geluidservaring. Of je nu thuis bent of onderweg, met de AirPods Max en de handige usb C oplader ben je altijd verzekerd van een geweldige geluidservaring en een snelle oplaadmogelijkheid.

Pluspunten
  • Met deze bundel laad je jouw koptelefoon op met behulp van het elektriciteitsnet. Actieve noise cancelling dempt hinderlijke omgevingsgeluiden en ruis. Met Surround Sound kijk je naar films op Apple TV op je iPhone of iPad met geluid dat lijkt alsof je in de bioscoop zit.

Minpunten
  • Je maakt de koptelefoon niet compact op.

Veelgestelde vragen over de Apple AirPods Max Zilver + Apple Usb C Oplader 20W en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Apple AirPods Max Zilver + Apple Usb C Oplader 20W klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Apple AirPods Max Zilver + Apple Usb C Oplader 20W. Als je de Apple AirPods Max Zilver + Apple Usb C Oplader 20W wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Apple AirPods Max Zilver + Apple Usb C Oplader 20W is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.