Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Apple AirPods Max Zilver

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Apple AirPods Max Zilver. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Apple MGYJ3ZM/A.

Specificaties Apple AirPods Max Zilver

Merk

Apple

Fabrikantcode

MGYJ3ZM/A

Omschrijving van de Apple AirPods Max Zilver

Geniet van een ongeëvenaarde luisterervaring met de Apple AirPods Max Zilver. Deze koptelefoon stelt je in staat om je volledig af te sluiten van de wereld om je heen dankzij de geavanceerde noise cancelling technologie. Of je nu op kantoor bent of onderweg in het openbaar vervoer, je kunt je volledig concentreren op je muziek en de taken waar je mee bezig bent. Ontdek de kracht van Surround Sound en beleef je favoriete films en series op een geheel nieuwe manier. Dankzij ondersteunende apps op je iPhone of iPad geniet je van een meeslepend ruimtelijk geluid. Het is alsof je jezelf in een echte bioscoop waant, waarbij explosies en geluiden vanuit alle richtingen op je afkomen. De AirPods Max zijn voorzien van de dubbele H1-chip van Apple, waardoor je kunt genieten van een ongekend hoogwaardige geluidskwaliteit. Bovendien ben je moeiteloos verbonden met al je iCloud-apparaten, waardoor je naadloos kunt schakelen tussen verschillende apparaten zonder enige onderbreking. Met een volledig opgeladen batterij gaan deze koptelefoons maar liefst 20 uur mee. En mocht je onverhoopt zonder batterij komen te zitten, dan hoef je je geen zorgen te maken. Slechts 5 minuten opladen is voldoende om weer 1,5 uur lang van je favoriete muziek te kunnen genieten. Wat deze AirPods Max echt bijzonder maakt, is de uitmuntende geluidskwaliteit. Dankzij de neut.

Pluspunten
  • Actieve ruisonderdrukking reduceert hinderlijk omgevingsgeluid en ruis. Met Surround Sound kijk je naar films via Apple TV op je iPhone of iPad met geluid dat lijkt alsof je in de bioscoop zit. Dankzij de dubbele H1-chip maakt de koptelefoon automatisch verbinding met jouw iCloud-apparaten en geniet je van een hoogwaardige geluidskwaliteit.

Minpunten
  • Je maakt de koptelefoon niet op een compacte manier op. De koptelefoon weegt 384 gram en kan daardoor mogelijk zwaar aanvoelen op je hoofd.

Veelgestelde vragen over de Apple AirPods Max Zilver en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Apple AirPods Max Zilver klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Apple AirPods Max Zilver. Als je de Apple AirPods Max Zilver wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Apple AirPods Max Zilver is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.