Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Apple HomePod Midnight

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Apple HomePod Midnight. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Apple MQJ73ZD/A.

Specificaties Apple HomePod Midnight

Merk

Apple

Fabrikantcode

MQJ73ZD/A

Omschrijving van de Apple HomePod Midnight

De Apple HomePod Midnight is niet alleen een geweldige speaker, maar ook het brein van je slimme huis. Met deze innovatieve gadget kun je eenvoudig spraakopdrachten geven via Siri om de speaker te bedienen. Maar dat is nog niet alles - je kunt ook al je slimme apparaten koppelen aan de HomePod en ze allemaal vanaf één plek beheren. Stel je voor dat je je thermostaat, gordijnen en deurbel kunt bedienen met slechts een paar woorden! Met de Apple HomePod Midnight kun je ook draadloos genieten van je favoriete muziek en podcasts. Je kunt eenvoudig je iPhone of iPad via bluetooth verbinden met de speaker en overal in huis luisteren zonder gedoe met draden. Maar het beste van alles is het geluidskwaliteit van deze speaker. Dankzij de geavanceerde ruimte-inschatting technologie, ingebouwde woofer, bas-EQ-microfoon en vijf bundelvormende tweeters, geniet je van een meeslepend geluid dat zich aanpast aan de akoestiek van jouw kamer. Je zult versteld staan van de helderheid en diepte van het geluid dat deze kleine maar krachtige speaker produceert. Met de Apple HomePod Midnight verander je je huis in een slim en muzikaal paradijs. Dus waar wacht je nog op? Breng deze prachtige gadget vandaag nog in huis en ontdek de vele mogelijkheden die het te bieden heeft.

Pluspunten
  • De HomePod is een wifi-speaker en een slimme thuis-hub. Bedien je slimme apparatuur met spraakcommando's via Siri. Je geniet van een optimale geluidservaring dankzij de technologie voor ruimtelijke schatting.

Minpunten
  • Je plaatst de speaker niet in de badkamer of keuken omdat deze niet waterbestendig is.

Veelgestelde vragen over de Apple HomePod Midnight en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Apple HomePod Midnight klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Apple HomePod Midnight. Als je de Apple HomePod Midnight wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Apple HomePod Midnight is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.