zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Apple HomePod mini Oranje. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Apple MJ2D3D/A.

Specificaties Apple HomePod mini Oranje

Merk

Apple

Fabrikantcode

MJ2D3D/A

Omschrijving van de Apple HomePod mini Oranje

De Apple HomePod mini Oranje is de perfecte aanvulling op jouw interieur. Met zijn compacte formaat van slechts 8,4 centimeter hoog neemt hij weinig ruimte in beslag, maar levert hij toch een indrukwekkend krachtig geluid. Deze wifi speaker is ideaal voor het afspelen van jouw favoriete muziek in meerdere kamers in huis. Dankzij het 360 graden ontwerp van de speaker geniet je van helder geluid, ongeacht waar je je bevindt in de kamer. Of je nu met een groep vrienden aan tafel zit of ontspannen op de bank ligt, de Apple HomePod mini vult de ruimte met prachtige klanken. Je kunt de speaker eenvoudig bedienen via je iPhone of zelfs met je stem door gebruik te maken van Siri. Let op: voordat je gebruik kunt maken van Siri in het Nederlands, dien je de HomePod mini eerst in het Engels in te stellen. Maar maak je geen zorgen, Siri staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het afspelen van je favoriete nummers, het stellen van vragen of het regelen van je slimme apparaten. Kies voor de Apple HomePod mini Oranje en geniet van een geweldige geluidservaring in jouw huis.

Pluspunten
  • Ondanks het compacte formaat biedt de speaker een even krachtig geluid als een wifi-speaker van gemiddelde grootte. Met de 360 graden geluidsverspreiding klinkt je muziek helder vanuit elke positie. Dankzij de ingebouwde Siri kun je de speaker bedienen met spraakopdrachten.

Minpunten
  • Je verbindt de luidspreker alleen met andere Apple HomeKit-producten.

Veelgestelde vragen over de Apple HomePod mini Oranje en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Apple HomePod mini Oranje klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Apple HomePod mini Oranje. Als je de Apple HomePod mini Oranje wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Apple HomePod mini Oranje is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals