Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Apple HomePod Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Apple HomePod Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Apple MQJ83ZD/A.

Specificaties Apple HomePod Wit

Merk

Apple

Fabrikantcode

MQJ83ZD/A

Omschrijving van de Apple HomePod Wit

De Apple HomePod Wit is de ultieme toevoeging aan jouw huis. Deze multifunctionele gadget combineert een speaker en een smart home hub in één elegant ontwerp. Met eenvoudige spraakopdrachten via Siri bedien je moeiteloos de speaker en al je slimme apparaten. Of het nu gaat om het aanpassen van de thermostaat, het openen en sluiten van gordijnen, of het beantwoorden van de deurbel, alles kan vanaf één centrale plek. Maar dat is niet alles. Met de mogelijkheid om je iPhone of iPad draadloos via bluetooth te verbinden, geniet je overal in huis van je favoriete muziek en podcasts. En dankzij de handige draagbaarheid van de HomePod, kun je hem zelfs buitenshuis gebruiken. Of je nu een feestje geeft in de tuin of een rustige middag op het strand doorbrengt, het kristalheldere geluid en de diepe bassen zullen je zeker imponeren. De HomePod is uitgerust met geavanceerde technologieën, zoals ruimte-inschatting, een ingebouwde woofer, een bas-EQ-microfoon en vijf bundelvormende tweeters. Deze innovatieve functies zorgen ervoor dat je altijd kunt genieten van optimaal geluid dat zich aanpast aan de akoestiek van jouw kamer. Of je nu een kleine woonkamer hebt of een ruime keuken, de HomePod zorgt altijd voor een meeslepende luisterervaring. Met de Apple HomePod Wit haal je niet alleen een speaker in huis, maar een complete smart home hub die jouw leven gemakkelijker en entertain.

Pluspunten
  • De HomePod is zowel een wifi-speaker als een smart home hub. Bedien je slimme apparaten met spraakopdrachten via Siri. Je geniet van een optimale geluidservaring dankzij de technologie voor ruimteschatting.

Minpunten
  • Plaats de speaker niet in de badkamer of keuken, aangezien deze niet waterbestendig is.

Veelgestelde vragen over de Apple HomePod Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Apple HomePod Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Apple HomePod Wit. Als je de Apple HomePod Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Apple HomePod Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.