Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Apple TV 4K (Wi-Fi) 64GB - (2022)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Apple TV 4K (Wi-Fi) 64GB - (2022). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Apple MN873FD/A.

Specificaties Apple TV 4K (Wi-Fi) 64GB - (2022)

Merk

Apple

Fabrikantcode

MN873FD/A

Omschrijving van de Apple TV 4K (Wi-Fi) 64GB - (2022)

Met de Apple TV 4K Wi-Fi (2022) met 64GB opslagruimte kun je optimaal genieten van al je favoriete content in verbluffende 4K-beeldkwaliteit. Met het geavanceerde tvOS-besturingssysteem heb je toegang tot alle bekende streaming-apps, waaronder Netflix en Apple TV+. Deze nieuwste versie van de Apple TV biedt ondersteuning voor het afspelen van films in Dolby Vision of HDR10+ voor een indrukwekkende kijkervaring. De Apple TV is uitgerust met de krachtige A15 Bionic-chip, waardoor je moeiteloos door al je apps kunt navigeren. Met de meegeleverde Siri Remote kun je niet alleen gemakkelijk door je content bladeren, maar ook spraakgestuurde commando's geven. Bovendien kun je, als je al een iPhone of iPad hebt, eenvoudig content van je apparaat naar je Apple TV streamen voor een naadloze kijkervaring. Deze 64GB variant van de Apple TV werkt alleen met wifi. Als je meer films wilt opslaan en een nog stabielere verbinding wilt ervaren, raden we je aan te kiezen voor de versie met 128GB opslagruimte en een ethernetpoort. Met de Apple TV 4K Wi-Fi (2022) haal je een krachtig en veelzijdig entertainmentapparaat in huis waarmee je al je favoriete shows, films en meer kunt beleven in adembenemende 4K-beeldkwaliteit.

Pluspunten
  • De krachtige A15 Bionic Chip-processor zorgt ervoor dat je extra snel door je apps bladert en films bekijkt. Stel met behulp van Apple TV de kleuren van je tv in met je Apple iPhone via Color Balance, zodat je kunt genieten van natuurgetrouwe HDR10+ en Dolby Vision-beelden in scherpe 4K-resolutie. De bijgeleverde Siri Remote heeft een aanraakgevoelig clickpad waarmee je de Apple TV 4K makkelijk kunt bedienen.

Minpunten
  • Om meer films en apps op te slaan, kies je voor de Apple TV 4K met 128GB opslag. Je verbindt deze Apple TV alleen via wifi en niet via een ethernetkabel.

Veelgestelde vragen over de Apple TV 4K (Wi-Fi) 64GB - (2022) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Apple TV 4K (Wi-Fi) 64GB - (2022) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Apple TV 4K (Wi-Fi) 64GB - (2022). Als je de Apple TV 4K (Wi-Fi) 64GB - (2022) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Apple TV 4K (Wi-Fi) 64GB - (2022) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.