Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Audio Technica AT-LP120XBT-USB

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Audio Technica AT-LP120XBT-USB. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Audio-Technica AT-LP120xBT-USBBK.

Specificaties Audio Technica AT-LP120XBT-USB

Merk

Audio-Technica

Fabrikantcode

AT-LP120xBT-USBBK

Omschrijving van de Audio Technica AT-LP120XBT-USB

Met de Audio Technica AT-LP120XBT-USB kun je nu genieten van je favoriete platen zonder gedoe met kabels. Deze platenspeler is uitgerust met bluetooth, waardoor je hem eenvoudig kunt verbinden met een bluetooth speaker of koptelefoon. Hierdoor kun je moeiteloos je vinylcollectie streamen en genieten van een draadloze muziekervaring. Naast het gemak van bluetooth, zorgt de anti-skating functie ervoor dat de naald en toonarm perfect in balans blijven. Dit resulteert in een ongeëvenaarde geluidskwaliteit, zodat je echt kunt genieten van de warme, rijke klanken van je geliefde platen. En als je je vinylcollectie wilt digitaliseren, hoef je alleen maar een USB-kabel aan te sluiten op je pc. Hiermee kun je je platen eenvoudig omzetten naar het populaire MP3-formaat en ze toevoegen aan je digitale muziekcollectie. Met de Audio Technica AT-LP120XBT-USB haal je niet alleen een hoogwaardige platenspeler in huis, maar ook een veelzijdig apparaat dat perfect past in de moderne muziekwereld. Dankzij de bluetooth-connectiviteit en de mogelijkheid om je platen te digitaliseren, kun je nu op een geheel nieuwe manier van je vinylcollectie genieten. Dus waar wacht je nog op? Breng je favoriete platen tot leven met deze geweldige platenspeler!

Pluspunten
  • Via Bluetooth kun je draadloos jouw platen naar een speaker of koptelefoon streamen. Anti-skating zorgt ervoor dat de naald en toonarm in balans blijven voor een zo hoog mogelijke geluidskwaliteit. Je kunt jouw platen digitaliseren door middel van de usb-ingang op een computer.

Minpunten
  • Je moet de toonarm van de platenspeler handmatig omhoog en omlaag doen, omdat hij niet volautomatisch is.

Veelgestelde vragen over de Audio Technica AT-LP120XBT-USB en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Audio Technica AT-LP120XBT-USB klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Audio Technica AT-LP120XBT-USB. Als je de Audio Technica AT-LP120XBT-USB wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Audio Technica AT-LP120XBT-USB is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals