Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Audio Technica AT-LP120XUSB

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Audio Technica AT-LP120XUSB. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Audio-Technica AT-LP120XUSBBK.

Specificaties Audio Technica AT-LP120XUSB

Merk

Audio-Technica

Fabrikantcode

AT-LP120XUSBBK

Omschrijving van de Audio Technica AT-LP120XUSB

Met de Audio Technica AT-LP120XUSB geniet je van de warme klanken van je favoriete vinylplaten, zowel de klassiekers van vroeger als de hedendaagse releases. Deze platenspeler is uitgerust met anti-skating technologie, waardoor de naald en toonarm perfect in balans blijven tijdens het afspelen. Dit resulteert in een ongeëvenaarde geluidskwaliteit die je keer op keer zal verbazen. Maar dat is nog niet alles. Deze veelzijdige platenspeler beschikt ook over een handige USB-aansluiting, waarmee je je geliefde platen eenvoudig kunt digitaliseren naar mp3-bestanden. Sluit de platenspeler gewoon aan op je pc met de meegeleverde USB-kabel en laat de magie gebeuren. Zo kun je overal en altijd genieten van je favoriete muziek, zelfs als je onderweg bent. Het beste van alles is dat de Audio Technica AT-LP120XUSB wordt geleverd met een ingebouwde voorversterker. Dit betekent dat je de platenspeler moeiteloos kunt aansluiten op elke receiver of speakerset en direct kunt genieten van je vinylcollectie. Of je nu een doorgewinterde vinylverzamelaar bent of net begint met je analoge avontuur, deze platenspeler biedt alles wat je nodig hebt voor een optimale luisterervaring. Dompel jezelf onder in de wereld van vinyl en ontdek de ware schoonheid van muziek met de Audio Technica AT-LP120XUSB.

Pluspunten
  • Anti-skating zorgt ervoor dat de naald en arm in evenwicht blijven voor optimale geluidskwaliteit. Je kunt je platen digitaliseren door de USB-ingang op een computer te gebruiken. Dankzij de ingebouwde voorversterker kun je de speler aansluiten op elke receiver of speakerset.

Minpunten
  • De platenspeler is niet automatisch, dus je moet de toonarm handmatig omhoog en omlaag doen.

Veelgestelde vragen over de Audio Technica AT-LP120XUSB en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Audio Technica AT-LP120XUSB klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Audio Technica AT-LP120XUSB. Als je de Audio Technica AT-LP120XUSB wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Audio Technica AT-LP120XUSB is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.