Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Audio Technica AT-LP5X

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Audio Technica AT-LP5X. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Audio-Technica AT-LP5X.

Specificaties Audio Technica AT-LP5X

Merk

Audio-Technica

Fabrikantcode

AT-LP5X

Omschrijving van de Audio Technica AT-LP5X

Met de Audio Technica AT-LP5X kun je eindelijk weer genieten van je favoriete lp's. Deze fantastische platenspeler is voorzien van een ingebouwde voorversterker, waardoor je hem direct kunt aansluiten op je speakers. Geen gedoe met extra apparatuur, gewoon plug-and-play! En maak je geen zorgen als je al een versterker hebt, want je kunt deze ook gewoon gebruiken en de ingebouwde versterker van de platenspeler uitschakelen. Met de AT-LP5X kun je direct aan de slag, want hij wordt geleverd inclusief naald en element. Je kunt dus meteen je favoriete plaat op de speler leggen en genieten van de warme en authentieke geluidskwaliteit die alleen een platenspeler kan bieden. En als je toevallig nog oude platen hebt liggen met een toerental van 78, dan is deze speler helemaal perfect voor jou. Met een simpele schakelaar kun je namelijk kiezen tussen de toerentallen 33, 45 en 78. Met de Audio Technica AT-LP5X haal je niet alleen een hoogwaardige platenspeler in huis, maar ook een stukje nostalgie en een unieke luisterervaring. Dompel jezelf onder in de wereld van vinyl en geniet van de magie van analoge muziek. Laat je meevoeren door de warme klanken en de rijke details die deze platenspeler te bieden heeft. Kortom, de AT-LP5X is de perfecte keuze voor iedere muziekliefhebber die op zoek is naar een kwalitatieve en.

Pluspunten
  • Je kunt de platenspeler direct aansluiten op een receiver, zonder een voorversterker. Dankzij de bijgeleverde naald en element kun je de speler meteen gebruiken. Je kunt platen afspelen met een toerental van 33, 45 of 78.

Minpunten
  • De platenspeler is niet automatisch, dus je moet de toonarm handmatig op en neer bewegen.

Veelgestelde vragen over de Audio Technica AT-LP5X en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Audio Technica AT-LP5X klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Audio Technica AT-LP5X. Als je de Audio Technica AT-LP5X wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Audio Technica AT-LP5X is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.