zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Audio Technica AT-LP60XBTWH. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Audio-Technica AT-LP60XBTWH.

Specificaties Audio Technica AT-LP60XBTWH

Merk

Audio-Technica

Fabrikantcode

AT-LP60XBTWH

Omschrijving van de Audio Technica AT-LP60XBTWH

Plaats de Audio Technica AT-LP60XBTWH overal in de kamer zonder gedoe met kabels. Deze platenspeler is voorzien van Bluetooth, waardoor je draadloos kunt koppelen met een speaker. Naast speakers kun je ook een koptelefoon aansluiten om in alle rust van je platen te genieten. De volautomatische functie van deze platenspeler zorgt ervoor dat je met slechts één druk op de knop kunt genieten van je favoriete platen. Zodra een plaat is afgelopen, gaat de toonarm automatisch omhoog. Daarnaast is de platenspeler uitgerust met een ingebouwde voorversterker, waardoor je hem eenvoudig kunt aansluiten op elke receiver of speakerset. Met de Audio Technica AT-LP60XBTWH geniet je dus van het gemak van draadloos luisteren naar je platen. Geen gedoe meer met kabels die in de weg zitten. Je kunt de platenspeler overal in de kamer plaatsen en draadloos verbinden met je favoriete speakers. Wil je liever in alle rust genieten van je muziek? Sluit dan eenvoudig een koptelefoon aan op de platenspeler. Met de volautomatische functie is het afspelen van platen een fluitje van een cent. Met slechts één druk op de knop kun je genieten van de warme klanken van vinyl. En wanneer een plaat is afgelopen, hoef je niet op te staan, de toonarm gaat automatisch omhoog. De ingebouwde voorversterker zorgt ervoor dat je de.

Pluspunten
  • Je verbindt de platenspeler met draadloze speakers via Bluetooth. De platenspeler is volautomatisch, zodat je met één druk op de knop een plaat kunt afspelen. Dankzij de ingebouwde voorversterker kun je de speler aansluiten op elke receiver of speakerset.

Minpunten
  • Je zet geen platen om naar een digitaal formaat via de USB-ingang op een computer.

Veelgestelde vragen over de Audio Technica AT-LP60XBTWH en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Audio Technica AT-LP60XBTWH klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Audio Technica AT-LP60XBTWH. Als je de Audio Technica AT-LP60XBTWH wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Audio Technica AT-LP60XBTWH is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals