zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Audio Technica AT-LP60XUSBGM. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Audio-Technica AT-LP60XUSBGM.

Specificaties Audio Technica AT-LP60XUSBGM

Merk

Audio-Technica

Fabrikantcode

AT-LP60XUSBGM

Omschrijving van de Audio Technica AT-LP60XUSBGM

Met de Audio Technica AT-LP60X kun je nu genieten van je favoriete vinylplaten en ze tegelijkertijd digitaliseren. Sluit de platenspeler eenvoudig aan op je computer via de usb-ingang en converteer je geliefde platen naar het populaire mp3-formaat. Deze handige functie stelt je in staat om je vinylcollectie altijd bij je te hebben, waar je ook gaat. Deze platenspeler is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook volautomatisch. Met slechts één druk op de knop kun je genieten van het geluid van je favoriete album. Wanneer de plaat is afgelopen, gaat de toonarm automatisch omhoog, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het beschadigen van je waardevolle vinyl. Bovendien is de platenspeler uitgerust met een ingebouwde voorversterker, waardoor je hem gemakkelijk kunt aansluiten op elke receiver of speakerset. Met de Audio Technica AT-LP60XUSBGM kun je niet alleen genieten van de warme klanken van vinyl, maar ook je muziekcollectie moderniseren door deze te digitaliseren. Breng je favoriete nummers over naar mp3-formaat en bewaar ze op je computer, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt. Geniet van het beste van beide werelden met deze veelzijdige platenspeler.

Pluspunten
  • Je digitaliseert je platen door gebruik te maken van de usb-poort op een computer. De platenspeler is volledig automatisch, waardoor je met één druk op de knop een plaat afspeelt. Dankzij de ingebouwde voorversterker kun je de speler op elke receiver of speakerset aansluiten.

Minpunten
  • Zonder anti-skating worden de naald en toonarm niet altijd goed in balans gehouden, waardoor de geluidskwaliteit minder wordt.

Veelgestelde vragen over de Audio Technica AT-LP60XUSBGM en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Audio Technica AT-LP60XUSBGM klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Audio Technica AT-LP60XUSBGM. Als je de Audio Technica AT-LP60XUSBGM wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Audio Technica AT-LP60XUSBGM is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals