Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Audio Technica AT-LPW30TK

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Audio Technica AT-LPW30TK. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Audio-Technica AT-LPW30TK.

Specificaties Audio Technica AT-LPW30TK

Merk

Audio-Technica

Fabrikantcode

AT-LPW30TK

Omschrijving van de Audio Technica AT-LPW30TK

Met de Audio Technica AT-LPW30 kun je optimaal genieten van je geliefde vinylplaten. Deze platenspeler biedt een uitstekende geluidskwaliteit, waardoor je een meeslepende luisterervaring beleeft. De naald en toonarm worden tijdens het afspelen onder druk gezet, wat resulteert in een verbeterde geluidskwaliteit. Daarnaast zorgt het anti-skating mechanisme ervoor dat de naald en toonarm perfect in balans blijven, wat resulteert in een ongekend helder geluid. De Audio Technica AT-LPW30 is bovendien zeer veelzijdig. Dankzij de ingebouwde voorversterker kun je de platenspeler eenvoudig aansluiten op iedere receiver of versterker. Hierdoor hoef je geen extra apparatuur aan te schaffen om te kunnen genieten van je vinylcollectie. Daarnaast is de platenspeler uitgevoerd in een stijlvol en tijdloos design, waardoor hij perfect past in ieder interieur. Met de Audio Technica AT-LPW30 haal je niet alleen een hoogwaardige platenspeler in huis, maar ook een stukje nostalgie. Neem plaats, leg je favoriete plaat op de draaitafel en laat je meevoeren door de warme klanken van vinyl. Ervaar de magie van analoge muziek met de Audio Technica AT-LPW30.

Pluspunten
  • Anti-skate houdt de naald en arm in balans voor een optimale geluidskwaliteit. Met de ingebouwde voorversterker kun je de speler aansluiten op elke receiver of speakerset.

Minpunten
  • Je moet de toonarm van de platenspeler handmatig omhoog en omlaag doen, omdat hij niet volautomatisch is.

Veelgestelde vragen over de Audio Technica AT-LPW30TK en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Audio Technica AT-LPW30TK klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Audio Technica AT-LPW30TK. Als je de Audio Technica AT-LPW30TK wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Audio Technica AT-LPW30TK is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.