Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Bang & Olufsen Beosound Stage

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bang & Olufsen Beosound Stage. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bang & Olufsen 1200463.

Specificaties Bang & Olufsen Beosound Stage

Merk

Bang & Olufsen

Fabrikantcode

1200463

Omschrijving van de Bang & Olufsen Beosound Stage

Upgrade het geluid van je televisie naar een hoger niveau en dompel jezelf onder in een meeslepende virtuele surround sound-ervaring met de Bang & Olufsen Beosound Stage. Deze elegante soundbar is voorzien van de geavanceerde Dolby Atmos-technologie, waarmee het geluid naar het plafond wordt gestuurd en vervolgens weerkaatst naar je luisterpositie. Hierdoor creëert de soundbar een indrukwekkend effect, alsof je midden in de actie zit en de geluiden van de film of serie om je heen hoort. Stel je voor dat je een helikopter hoort vliegen en het voelt alsof deze daadwerkelijk over je heen beweegt. Naast een geweldige geluidservaring biedt de Beosound Stage ook de mogelijkheid om draadloos naar je favoriete muziek te luisteren. Koppel eenvoudig je smartphone via bluetooth of wifi aan de soundbar en geniet van je persoonlijke afspeellijsten met een ongekende audiokwaliteit. Maar daar houdt het niet op. Als je een Bang & Olufsen multiroom systeem hebt, kun je de soundbar ook verbinden met andere speakers in je huis, zodat je overal kunt genieten van dezelfde fantastische geluidservaring. Kortom, de Bang & Olufsen Beosound Stage is de perfecte aanvulling op je home entertainment setup en laat je genieten van een filmavond of muzieksessie als nooit tevoren.

Pluspunten
  • Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar jouw luisterpositie, waardoor je kunt genieten van surround sound zonder dat je achterluidsprekers nodig hebt. Met bluetooth en wifi kun je draadloos jouw favoriete nummers naar de soundbar streamen. Voeg de soundbar toe aan het Bang & Olufsen multiroom systeem en stream muziek door het gehele huis.

Minpunten
  • De soundbar heeft geen ingebouwde spraakassistent waarmee je hem kunt bedienen met je stem.

Veelgestelde vragen over de Bang & Olufsen Beosound Stage en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bang & Olufsen Beosound Stage klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bang & Olufsen Beosound Stage. Als je de Bang & Olufsen Beosound Stage wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bang & Olufsen Beosound Stage is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.