Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Beats Solo3 Wireless Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Beats Solo3 Wireless Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Beats MX432ZM/A.

Specificaties Beats Solo3 Wireless Zwart

Merk

Beats

Fabrikantcode

MX432ZM/A

Omschrijving van de Beats Solo3 Wireless Zwart

Met de Beats Solo3 Wireless koptelefoon geniet je tot wel 40 uur lang van draadloos luisterplezier. En als de batterij leeg is, hoef je je geen zorgen te maken. Met slechts 5 minuten opladen kun je alweer 3 uur lang genieten van je favoriete muziek. Dankzij de geavanceerde W1 Chip maakt de koptelefoon automatisch verbinding met al je iCloud apparaten, waardoor je niet telkens handmatig de verbinding hoeft in te stellen. De drivers van deze koptelefoon produceren een geluid dat de bas perfect naar voren brengt, zodat je volop kunt genieten van je favoriete nummers. Na gebruik kun je de on-ear koptelefoon eenvoudig inklappen en opbergen in het meegeleverde etui. Bovendien kun je met de bijgeleverde audiokabel het geluid aanpassen en nummers overslaan. Wat de Beats Solo3 echt onderscheidt, is de innovatieve W1 chip. Deze chip, ontwikkeld door Apple, zorgt ervoor dat je de koptelefoon razendsnel kunt koppelen aan al je iCloud apparaten. Houd de koptelefoon gewoon een paar centimeter bij je iPhone en hij wordt direct herkend. Zo hoef je niet elke keer handmatig via de bluetooth instellingen van je iPhone te verbinden. Naast het gemak van snelle verbinding, bespaart de chip ook batterijvermogen en zorgt hij voor een betere geluidskwaliteit. Met de Fast Fuel functie hoef je nooit lang te wachten om weer van je muziek te kunnen genieten. Met een volledig opgeladen.

Pluspunten
  • Je streamt draadloos muziek vanaf je smartphone of tablet via bluetooth. Na een laadtijd van 5 minuten kun je de koptelefoon 3 uur lang gebruiken. Dankzij de W1-chip verbindt de koptelefoon automatisch met al je Apple-apparaten.

Minpunten
  • De koptelefoon heeft geen actieve ruisonderdrukking, zoals de Beats Solo Pro.

Veelgestelde vragen over de Beats Solo3 Wireless Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Beats Solo3 Wireless Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Beats Solo3 Wireless Zwart. Als je de Beats Solo3 Wireless Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Beats Solo3 Wireless Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.