Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Beats Studio3 Wireless Blauw + Bluebuilt oplader

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Beats Studio3 Wireless Blauw + Bluebuilt oplader. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze BlueBuilt BBTL18Z.

Specificaties Beats Studio3 Wireless Blauw + Bluebuilt oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Beats Studio3 Wireless Blauw + Bluebuilt oplader

Met de Beats Studio3 Wireless Blauw + BlueBuilt oplader laad je jouw koptelefoon moeiteloos op via het stopcontact. Deze oplader beschikt over een handige usb A poort en wordt geleverd met een usb A naar usb C oplaadkabel, zodat je eenvoudig verbinding kunt maken. Deze noise cancelling koptelefoon maakt gebruik van bluetooth technologie om draadloos verbinding te maken met je smartphone, tablet of laptop. Met slechts één druk op de knop activeer je de actieve ruisonderdrukking, zodat je optimaal kunt genieten van je muziek, zelfs in de trein of het vliegtuig. Dankzij de geavanceerde W1 chip van Apple ben je razendsnel verbonden met al je Apple apparaten. Terwijl je in de trein zit, maakt de koptelefoon automatisch verbinding met je iPhone. Eenmaal op kantoor aangekomen, zal de hoofdtelefoon automatisch verbinding maken met de iMac waar je op werkt. Daarnaast wordt deze koptelefoon geleverd met een handige audiokabel, zodat je het geluid kunt aanpassen en gemakkelijk door je nummers kunt bladeren. Met de Beats Studio3 Wireless Blauw + BlueBuilt oplader ben je verzekerd van een hoogwaardige geluidservaring, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Met deze bundel laad je je koptelefoon op via het stopcontact. Actieve ruisonderdrukking dempt hinderlijke omgevingsgeluiden en ruis. Dankzij de W1-chip maakt de koptelefoon automatisch verbinding met al je Apple-apparaten.

Minpunten
  • De koptelefoon wordt geleverd zonder adapter voor in het vliegtuig.

Veelgestelde vragen over de Beats Studio3 Wireless Blauw + Bluebuilt oplader en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Beats Studio3 Wireless Blauw + Bluebuilt oplader klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Beats Studio3 Wireless Blauw + Bluebuilt oplader. Als je de Beats Studio3 Wireless Blauw + Bluebuilt oplader wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Beats Studio3 Wireless Blauw + Bluebuilt oplader is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.