Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Beats Studio3 Wireless Grijs 2018

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Beats Studio3 Wireless Grijs 2018. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Beats MXJ92ZM/A.

Specificaties Beats Studio3 Wireless Grijs 2018

Merk

Beats

Fabrikantcode

MXJ92ZM/A

Omschrijving van de Beats Studio3 Wireless Grijs 2018

Maak kennis met de Beats Studio3 Wireless Grijs 2018. Met deze draadloze koptelefoon behoren kabels definitief tot het verleden. Dankzij de geavanceerde bluetooth-technologie maakt deze hoofdtelefoon moeiteloos verbinding met je smartphone, tablet of laptop. Met slechts één druk op de knop activeer je de actieve ruisonderdrukking, waardoor je optimaal kunt genieten van je favoriete muziek, zelfs in de drukke trein of in het vliegtuig. Wat deze koptelefoon extra bijzonder maakt, is de W1-chip van Apple. Hierdoor kun je snel en eenvoudig verbinding maken met meerdere Apple-apparaten. Als je bijvoorbeeld in de trein zit, zal de koptelefoon automatisch verbinding maken met je iPhone. Eenmaal op kantoor aangekomen, zal deze hoofdtelefoon automatisch verbinding maken met de iMac waar je op werkt. Daarnaast beschikt deze koptelefoon over de innovatieve Fast Fuel-technologie, waarmee je de hoofdtelefoon binnen slechts een kwartier kunt opladen voor maar liefst 3 uur luisterplezier. Met de meegeleverde audiokabel kun je niet alleen het geluid aanpassen, maar ook eenvoudig nummers doorspoelen. Daarnaast zorgt de noise cancelling-functie ervoor dat je minder last hebt van omgevingsgeluiden. Dankzij de ingebouwde microfoons meet deze technologie het geluid in je omgeving en creëert het een tegenovergesteld geluid, waardoor je minder wordt afgeleid door je.

Pluspunten
  • Je streamt draadloos muziek van je smartphone of tablet via bluetooth. De actieve ruisonderdrukking dempt ongewenste omgevingsgeluiden en ruis. Dankzij de W1-chip maakt de koptelefoon automatisch verbinding met al je Apple-apparaten.

Minpunten
  • De koptelefoon wordt geleverd zonder vliegtuigadapter.

Veelgestelde vragen over de Beats Studio3 Wireless Grijs 2018 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Beats Studio3 Wireless Grijs 2018 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Beats Studio3 Wireless Grijs 2018. Als je de Beats Studio3 Wireless Grijs 2018 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Beats Studio3 Wireless Grijs 2018 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.