zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Beats Studio3 Wireless Mat Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Beats MX3X2ZM/A.

Specificaties Beats Studio3 Wireless Mat Zwart

Merk

Beats

Fabrikantcode

MX3X2ZM/A

Omschrijving van de Beats Studio3 Wireless Mat Zwart

Met de Beats Studio3 Wireless hoofdtelefoon behoren kabels definitief tot het verleden. Deze draadloze hoofdtelefoon maakt gebruik van bluetooth om verbinding te maken met jouw smartphone, tablet of laptop. Met slechts één druk op de knop activeer je de actieve ruisonderdrukking, zodat je optimaal van je muziek kunt genieten, of je nu in de trein zit of in het vliegtuig. Dankzij de geavanceerde W1 chip van Apple, wordt het verbinden met meerdere Apple apparaten een fluitje van een cent. Wanneer je bijvoorbeeld in de trein zit, zal de hoofdtelefoon automatisch verbinding maken met je iPhone. Eenmaal aangekomen op kantoor, zal de hoofdtelefoon op magische wijze verbinding maken met de iMac waar je op dat moment aan werkt. De Beats Studio3 Wireless hoofdtelefoon beschikt over de innovatieve Fast Fuel technologie, waarmee je de hoofdtelefoon in slechts een kwartier kunt opladen voor maar liefst drie uur luisterplezier. Met de meegeleverde audiokabel kun je het geluid aanpassen en nummers overslaan. Daarnaast biedt de hoofdtelefoon noise cancelling, waardoor je minder last hebt van je omgeving. De ingebouwde microfoons meten het omgevingsgeluid en creëren een antigeluid, waardoor je nog meer kunt opgaan in je muziek, zowel op kantoor als onderweg.

Pluspunten
  • Active noise cancelling dempt hinderlijke omgevingsgeluiden en ruis. Door de W1-chip maakt de koptelefoon automatisch verbinding met al je Apple-apparaten.

Minpunten
  • De headset wordt geleverd zonder vliegtuigadapter.

Veelgestelde vragen over de Beats Studio3 Wireless Mat Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Beats Studio3 Wireless Mat Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Beats Studio3 Wireless Mat Zwart. Als je de Beats Studio3 Wireless Mat Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Beats Studio3 Wireless Mat Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals