Zoek
Sluit dit zoekvak.
 1. blackfriday
 2. Beats Studio3 Wireless Mat Zwart + Bluebuilt oplader

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Beats Studio3 Wireless Mat Zwart + Bluebuilt oplader. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze BlueBuilt BBTL18Z.

Specificaties Beats Studio3 Wireless Mat Zwart + Bluebuilt oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Beats Studio3 Wireless Mat Zwart + Bluebuilt oplader

Met de Beats Studio3 Wireless + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort heb je de perfecte combinatie om je hoofdtelefoon op te laden. Deze oplader is speciaal ontworpen voor de Beats Studio3 Wireless koptelefoon en maakt gebruik van netstroom. Met de usb A ingang en de meegeleverde usb A naar usb C oplaadkabel is het opladen van je koptelefoon een eitje. De Beats Studio3 Wireless koptelefoon biedt een ongeëvenaarde geluidservaring. Dankzij de noise cancelling functie ben je volledig afgesloten van omgevingsgeluiden, waardoor je optimaal kunt genieten van je muziek, zelfs in de drukke trein of het rumoerige vliegtuig. Met slechts één druk op de knop schakel je de actieve ruisonderdrukking in en creëer je je eigen persoonlijke muziekwereld. Bovendien maakt de koptelefoon gebruik van de geavanceerde W1 chip van Apple, waardoor je eenvoudig verbinding kunt maken met al je Apple apparaten. Of je nu onderweg bent in de trein en je iPhone wilt verbinden, of op kantoor aankomt en automatisch wilt schakelen naar je iMac, de Beats Studio3 Wireless koptelefoon regelt het allemaal voor je. En met de meegeleverde audiokabel kun je zelfs het geluid aanpassen en je favoriete nummers overslaan. Met de Beats Studio3 Wireless + BlueBuilt Quick Charge Oplader haal je het beste uit je koptelefoon en geniet je altijd en overal van een indrukwekk.

Pluspunten
 • Met deze bundel laad je jouw koptelefoon op met behulp van elektriciteit

  .

  Actieve ruisonderdrukking vermindert hinderlijke omgevingsgeluiden en ruis

  .

  Dankzij de W1-chip verbindt de koptelefoon automatisch met al jouw Apple-apparaten.

Minpunten
 • De koptelefoon wordt geleverd zonder vliegtuigadapter.

Veelgestelde vragen over de Beats Studio3 Wireless Mat Zwart + Bluebuilt oplader en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Beats Studio3 Wireless Mat Zwart + Bluebuilt oplader klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Beats Studio3 Wireless Mat Zwart + Bluebuilt oplader. Als je de Beats Studio3 Wireless Mat Zwart + Bluebuilt oplader wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Beats Studio3 Wireless Mat Zwart + Bluebuilt oplader is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.