Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Bose Bass Module 700 Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bose Bass Module 700 Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bose 809108-2200.

Specificaties Bose Bass Module 700 Wit

Merk

Bose

Fabrikantcode

809108-2200

Omschrijving van de Bose Bass Module 700 Wit

De Bose Bass Module 700 Wit is de perfecte aanvulling op je home-entertainmentsysteem. Met deze draadloze subwoofer geniet je nog intenser van je favoriete films en series. De subwoofer is speciaal ontworpen om samen te werken met de Bose Soundbar 300, 500, 600, 700 en 900, evenals de surround speakers uit de smart collectie. Samen zorgen ze voor een meeslepende geluidservaring die je midden in de actie plaatst. Met een indrukwekkende 10-inch driver produceert de Bass Module 700 diepe, rijke bassen die je helemaal meeslepen. Je hoort en voelt het geluid van een roofvogel die overvliegt of een raceauto die voorbij raast alsof je er zelf bij bent. De draadloze verbinding zorgt ervoor dat je de subwoofer gemakkelijk kunt plaatsen waar je wilt, zonder gedoe met kabels. Houd er wel rekening mee dat de subwoofer nog steeds op netstroom moet worden aangesloten voor optimale prestaties. Voeg de Bose Bass Module 700 Wit toe aan je audiosysteem en ervaar geluid zoals nooit tevoren. Laat je onderdompelen in de diepe, krachtige bassen en geniet van een bioscoopachtige ervaring in je eigen woonkamer.

Pluspunten
  • Met zijn 10 inch woofer kan de subwoofer zelfs de allerlaagste bastonen weergeven. De subwoofer is uitgerust met de QuietPort technologie om geluidsvervorming te voorkomen.

Minpunten
  • De subwoofer is alleen compatibel met de Bose 300, 500, 600, 700 en 900 soundbar.

Veelgestelde vragen over de Bose Bass Module 700 Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bose Bass Module 700 Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bose Bass Module 700 Wit. Als je de Bose Bass Module 700 Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bose Bass Module 700 Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.