Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Bose Home Speaker 300 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bose Home Speaker 300 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bose 808429-2100.

Specificaties Bose Home Speaker 300 Zwart

Merk

Bose

Fabrikantcode

808429-2100

Omschrijving van de Bose Home Speaker 300 Zwart

Maak kennis met de Bose Home Speaker 300 Zwart, de perfecte aanvulling op je Bose-geluidsopstelling. Deze compacte variant van de Bose Home-lijn is uitgerust met een ingebouwde spraakassistent, waarmee je de speaker en andere Bose speakers in je huis moeiteloos met spraakopdrachten kunt bedienen. Maar dat is nog niet alles! Door de spraakassistent te koppelen aan je Google-account, kun je ook vragen stellen over je agenda, het weer, het verkeer en zelfs je notities. Sluit de speaker aan op netstroom en plaats hem in de gewenste ruimte. Het draadloos verbinden met andere speakers doe je eenvoudig via wifi. Met de handige multiroom-optie kun je de speaker zelfs koppelen aan Bose home speakers in verschillende kamers. Hierdoor kun je overal in huis naar dezelfde muziek luisteren, of juist in elke kamer genieten van een ander nummer. Je hebt volledige controle over de speaker via de Bose Music app op je smartphone of tablet, maar je kunt ook gebruikmaken van de handige bedieningsknoppen op de speaker zelf. Met de Bose Home Speaker 300 Zwart geniet je van een ongekende geluidskwaliteit en een naadloze integratie in je Bose-geluidsopstelling. De spraakassistent biedt een nieuwe dimensie van gemak en controle, terwijl de multiroom-functie je in staat stelt om je favoriete muziek door het hele huis te laten klinken. Of je nu ontspant in de woonkamer, aan het werk bent in je thuiskantoor of aan het koken bent.

Pluspunten
  • Met extra Bose speakers kun je gemakkelijk een multiroom opstelling creëren en muziek door het hele huis streamen. Je kunt muziek van een smartphone of laptop ook via bluetooth naar de speaker streamen, naast het streamen via wifi. Dankzij SimpleSync kun je de wifi speaker koppelen aan een andere Bose bluetooth speaker voor een stereopaar of multiroom opstelling.

Minpunten
  • Alleen de connectie met de speaker is draadloos, de speakers zelf dien je op het stopcontact aan te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Bose Home Speaker 300 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bose Home Speaker 300 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bose Home Speaker 300 Zwart. Als je de Bose Home Speaker 300 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bose Home Speaker 300 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.