Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Bose Home Speaker 500 Duo Pack Zilver

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bose Home Speaker 500 Duo Pack Zilver. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bose 795345-2300.

Specificaties Bose Home Speaker 500 Duo Pack Zilver

Merk

Bose

Fabrikantcode

795345-2300

Omschrijving van de Bose Home Speaker 500 Duo Pack Zilver

Met het Bose Home Speaker 500 Duo Pack in zilverkleur kun je eenvoudig een meeslepend stereopaar creëren of een indrukwekkend multiroom systeem opzetten. Deze set bestaat uit twee krachtige wifi speakers die je muziekervaring naar een hoger niveau tillen. Plaats de speakers in dezelfde kamer om te genieten van een meeslepend stereogeluid dat je helemaal omringt. Maar als je liever je favoriete nummers door het hele huis wilt horen, kun je de speakers in verschillende kamers plaatsen en draadloos met elkaar verbinden via wifi. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is ze in het stopcontact steken en je bent klaar om te genieten van je muziek in elke gewenste ruimte. Wat dit Bose Home Speaker 500 Duo Pack echt bijzonder maakt, is de ingebouwde Google Assistant. Met simpele spraakopdrachten kun je de speakers bedienen. Begin gewoon met "Hey Google" en vraag naar het weer, je agenda of het verkeer. De Google Assistant staat altijd voor je klaar om je te helpen, zodat je je handen vrij hebt om te ontspannen en te genieten van je favoriete muziek. Daarnaast kun je met deze speakers ook moeiteloos toegang krijgen tot verschillende muziekstreamingdiensten, zoals Spotify, Deezer en Amazon Music. Met het Bose Home Speaker 500 Duo Pack in zilverkleur haal je niet alleen hoogwaardige geluidskwaliteit in huis, maar ook een slimme en gebruiksvriendelijke speaker die je muziekervaring naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • Maak met deze set een stereopaar of multiroom systeem. Met de touchbediening kan je de muziek regelen zonder je smartphone of tablet te gebruiken. Dankzij SimpleSync kan je de wifi speaker koppelen aan een andere Bose bluetooth speaker voor een stereopaar of multiroom setup.

Minpunten
  • Alleen de connectie met de speaker is draadloos, je moet de speakers zelf op het stopcontact aansluiten.

Veelgestelde vragen over de Bose Home Speaker 500 Duo Pack Zilver en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bose Home Speaker 500 Duo Pack Zilver klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bose Home Speaker 500 Duo Pack Zilver. Als je de Bose Home Speaker 500 Duo Pack Zilver wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bose Home Speaker 500 Duo Pack Zilver is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.