zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bose Home Speaker 500 Duo Pack Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bose 795345-2100.

Specificaties Bose Home Speaker 500 Duo Pack Zwart

Merk

Bose

Fabrikantcode

795345-2100

Omschrijving van de Bose Home Speaker 500 Duo Pack Zwart

Met de Bose Home Speaker 500 Duo Pack kun je moeiteloos een stereopaar of multiroom systeem creëren. In deze set vind je twee wifi-luidsprekers. Als je wilt genieten van een meeslepend stereogeluid, plaats je ze gewoon in dezelfde kamer. Maar als je liever door het hele huis naar je favoriete nummers luistert, kun je de speakers in verschillende kamers plaatsen en draadloos met elkaar verbinden via wifi. Het enige wat je nog hoeft te doen, is ze in het stopcontact steken. Deze speakers zijn niet alleen geweldig in geluidskwaliteit, maar ze zijn ook uitgerust met de ingebouwde Google Assistant. Hierdoor kun je de speakers eenvoudig bedienen met eenvoudige spraakopdrachten. Zeg gewoon 'Hey Google' en vraag naar het weer, je agenda of het verkeer. Dankzij deze handige functie hoef je nooit meer naar je telefoon te reiken om informatie op te zoeken. En met hun elegante zwarte afwerking zullen deze speakers ook nog eens een stijlvolle toevoeging zijn aan elk interieur. Kortom, met de Bose Home Speaker 500 Duo Pack kun je genieten van hoogwaardig geluid en ultiem gemak, waar je ook bent in huis.

Pluspunten
  • Maak met deze set een stereopaar of multiroom systeem. Met de touchbediening beheer je de muziek zonder je smartphone of tablet te gebruiken. Dankzij SimpleSync kan je de wifi speaker koppelen aan een andere Bose bluetooth speaker voor een stereopaar of multiroom opstelling.

Minpunten
  • Alleen de connectie met de luidspreker is draadloos, de luidsprekers zelf dienen op het stopcontact te worden aangesloten.

Veelgestelde vragen over de Bose Home Speaker 500 Duo Pack Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bose Home Speaker 500 Duo Pack Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bose Home Speaker 500 Duo Pack Zwart. Als je de Bose Home Speaker 500 Duo Pack Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bose Home Speaker 500 Duo Pack Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals