Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Bose Home Speaker 500 Zilver

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bose Home Speaker 500 Zilver. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bose 795345-2300.

Specificaties Bose Home Speaker 500 Zilver

Merk

Bose

Fabrikantcode

795345-2300

Omschrijving van de Bose Home Speaker 500 Zilver

Met de Bose Home Speaker 500 in de kleur zilver breng je een geheel nieuwe dimensie aan je Bose geluidsopstelling. Deze speaker is perfect voor degenen die op zoek zijn naar hoogwaardig geluid met een stijlvol design. Plaats de speaker boven zithoogte in de hoek van je kamer voor een meeslepende luisterervaring. De Bose Home Speaker 500 kan worden verbonden met netstroom en kan ook worden gekoppeld aan een soundbar en subwoofer om een surround sound te creëren. Hierdoor geniet je van een indrukwekkende geluidservaring bij het kijken van je favoriete films of het luisteren naar je favoriete muziek. Het draadloos verbinden met andere speakers is mogelijk via wifi, waardoor je eenvoudig een multiroom opstelling kunt creëren met Bose home speakers in verschillende ruimtes. Met de handige multiroom optie kun je ervoor kiezen om overal in huis naar hetzelfde nummer te luisteren of juist in elke kamer een ander nummer af te spelen. Dit geeft je de vrijheid om de sfeer in elke ruimte aan te passen aan je eigen voorkeur. Bedien de speaker eenvoudig via de Bose Music app op je smartphone of tablet, of maak gebruik van de handige bedieningsknoppen op de speaker zelf. Met de Bose Home Speaker 500 haal je niet alleen een hoogwaardige geluidsoplossing in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Pluspunten
  • Voeg de speaker toe aan het Bose slimme multiroom systeem en stream muziek door het hele huis. Dankzij het compacte ontwerp kun je de speaker op elke gewenste plek plaatsen. Met SimpleSync kun je de wifi speaker koppelen aan een andere Bose bluetooth speaker voor een stereopaar of multiroom opstelling.

Minpunten
  • Alleen de verbinding met de luidspreker is draadloos, de luidsprekers zelf dien je op het stopcontact aan te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Bose Home Speaker 500 Zilver en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bose Home Speaker 500 Zilver klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bose Home Speaker 500 Zilver. Als je de Bose Home Speaker 500 Zilver wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bose Home Speaker 500 Zilver is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.