zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bose Home Speaker 500 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bose 795345-2100.

Specificaties Bose Home Speaker 500 Zwart

Merk

Bose

Fabrikantcode

795345-2100

Omschrijving van de Bose Home Speaker 500 Zwart

Met de Bose Home Speaker 500 in de kleur zwart maak je jouw Bose geluidsopstelling helemaal compleet. Deze speaker is perfect voor het creëren van een meeslepend surround sound effect. Plaats de speaker boven zithoogte in de hoek van je kamer voor een optimale geluidsbeleving. Daarnaast is het ook mogelijk om de speaker te verbinden met een soundbar en subwoofer voor een nog krachtiger geluid. De Bose Home Speaker 500 kan draadloos verbonden worden met andere speakers via wifi. Dit biedt je de mogelijkheid om een multiroom opstelling te creëren door de speaker te verbinden met andere Bose home speakers in verschillende ruimtes. Hierdoor kun je in elke kamer genieten van dezelfde muziek of juist verschillende nummers afspelen in elke kamer. De bediening van de speaker is eenvoudig en kan via de Bose Music app op je smartphone of tablet, maar ook via de handige bedieningsknoppen op de speaker zelf. Met de Bose Home Speaker 500 Zwart haal je niet alleen een krachtige speaker in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De elegante zwarte kleur past perfect in elke omgeving en voegt een vleugje stijl toe aan je kamer. Geniet van een ongeëvenaarde geluidskwaliteit en de vrijheid om je muziek te bedienen zoals jij dat wilt. Kies voor de Bose Home Speaker 500 Zwart en beleef een ongeëvenaarde geluidsbeleving in je eigen huis.

Pluspunten
  • Voeg de luidspreker toe aan het Bose smart multiroom systeem en stream muziek door het hele huis. Met het compacte ontwerp kunt u de luidspreker op elke gewenste plek plaatsen. Dankzij SimpleSync kunt u de wifi luidspreker koppelen aan een andere Bose bluetooth luidspreker voor een stereopaar of multiroom opstelling.

Minpunten
  • Alleen de verbinding met de luidspreker is draadloos, de luidsprekers zelf moeten op het stopcontact worden aangesloten.

Veelgestelde vragen over de Bose Home Speaker 500 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bose Home Speaker 500 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bose Home Speaker 500 Zwart. Als je de Bose Home Speaker 500 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bose Home Speaker 500 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals