Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Bose Noise Cancelling Headphones 700 Zilver

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bose Noise Cancelling Headphones 700 Zilver. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bose 794297-0300.

Specificaties Bose Noise Cancelling Headphones 700 Zilver

Merk

Bose

Fabrikantcode

794297-0300

Omschrijving van de Bose Noise Cancelling Headphones 700 Zilver

De Bose Noise Cancelling Headphones 700 is een geweldige keuze voor liefhebbers van hoogwaardige geluidskwaliteit en krachtige noise cancelling. Met de actieve noise cancelling-functie van deze draadloze koptelefoon worden omgevingsgeluiden effectief gedempt, waardoor je ongestoord kunt genieten van je favoriete muziek, waar je ook bent. Met maar liefst 11 niveaus kun je de noise cancelling aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeur, zodat je kunt schakelen tussen verschillende omgevingen of situaties, of zelfs de noise cancelling volledig kunt uitschakelen. De Bose Noise Cancelling Headphones 700 is niet alleen perfect voor het luisteren naar muziek, maar ook voor telefoongesprekken. Dankzij de 4 ingebouwde microfoons ben je duidelijk verstaanbaar en worden omgevingsgeluiden, zoals ruis, gedempt tijdens het bellen. Bovendien kun je met slechts één druk op de knop je omgeving horen, zodat je nooit het gevoel hebt dat je volledig afgesloten bent van de buitenwereld. Je kunt de koptelefoon bedienen via touchbediening op de oorschelpen of via spraakcommando's. Kies je voor spraakbediening, dan kun je gebruikmaken van de Google Assistant. Niet alleen dempt de noise cancelling-functie storende omgevingsgeluiden, maar de Bose Noise Cancelling Headphones 700 geeft je ook de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel je wilt horen van je omgeving. Dit wordt gerealiseerd door.

Pluspunten
  • Je kunt de sterkte van de ruisonderdrukking zelf instellen met behulp van 11 verschillende niveaus. Dankzij de 4 microfoons voor ruisonderdrukking ben je goed verstaanbaar tijdens het telefoneren. Je kunt de muziek bedienen met de touchbediening op de oorschelpen.

Minpunten
  • De koptelefoon kan niet compact worden opgevouwen.

Veelgestelde vragen over de Bose Noise Cancelling Headphones 700 Zilver en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bose Noise Cancelling Headphones 700 Zilver klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bose Noise Cancelling Headphones 700 Zilver. Als je de Bose Noise Cancelling Headphones 700 Zilver wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bose Noise Cancelling Headphones 700 Zilver is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.