Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Bose Noise Cancelling Headphones 700 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bose Noise Cancelling Headphones 700 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bose 794297-0100.

Specificaties Bose Noise Cancelling Headphones 700 Zwart

Merk

Bose

Fabrikantcode

794297-0100

Omschrijving van de Bose Noise Cancelling Headphones 700 Zwart

De Bose Noise Cancelling Headphones 700 Zwart is perfect voor jou als je op zoek bent naar een uitstekende geluidskwaliteit en krachtige noise cancelling. Met de actieve noise cancelling functie dempt deze draadloze koptelefoon omgevingsgeluiden, waardoor je ongestoord kunt genieten van je favoriete muziek, waar je ook bent. Je kunt de noise cancelling naar jouw persoonlijke voorkeur aanpassen dankzij de 11 verschillende niveaus. Hierdoor kun je eenvoudig overschakelen naar de gewenste stand, afhankelijk van de omgeving of situatie, of je kunt de noise cancelling volledig uitschakelen. Bovendien zorgen de 4 microfoons ervoor dat je goed verstaanbaar bent. Tijdens telefoongesprekken dempen ze omgevingsgeluiden zoals ruis, en met slechts één druk op de knop kun je je omgeving horen. Je hebt de keuze om de koptelefoon te bedienen via touchbediening op de oorschelpen of via spraakcommando's. Als je kiest voor spraakbediening, kun je dit doen via de Google Assistant. Bij de Bose Noise Cancelling Headphones 700 Zwart bepaal jij zelf hoeveel geluid van de omgeving je wilt horen. Deze koptelefoon met noise cancelling dempt hinderlijke omgevingsgeluiden door een tegenovergesteld geluid te creëren op basis van het gemeten geluid in jouw omgeving. Met de flexibele niveaus van noise cancelling kun je de perfecte balans vinden tussen je muziek en het omgevingsgeluid. Of je.

Pluspunten
  • Je kunt de sterkte van de ruisonderdrukking zelf instellen met 11 verschillende niveaus. Dankzij de 4 microfoons die het omgevingsgeluid onderdrukken, kun je helder worden verstaan tijdens het telefoneren. Je kunt je muziek bedienen met de touchbediening op de oorschelpen.

Minpunten
  • De hoofdtelefoon kan niet compact worden opgevouwen.

Veelgestelde vragen over de Bose Noise Cancelling Headphones 700 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bose Noise Cancelling Headphones 700 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bose Noise Cancelling Headphones 700 Zwart. Als je de Bose Noise Cancelling Headphones 700 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bose Noise Cancelling Headphones 700 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.