Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Bose QuietComfort 45 Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bose QuietComfort 45 Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bose 866724-0200.

Specificaties Bose QuietComfort 45 Wit

Merk

Bose

Fabrikantcode

866724-0200

Omschrijving van de Bose QuietComfort 45 Wit

"Ervaar het genot van ongestoord muziek luisteren met de Bose QuietComfort 45 in het wit. Deze koptelefoon is uitgerust met actieve noise cancelling, waardoor omgevingsgeluid effectief wordt gedempt. Hierdoor kun je zelfs in de meest rumoerige omgevingen genieten van je favoriete nummers. Met een volledig opgeladen batterij gaat de koptelefoon maar liefst 22 uur mee, wat 2 uur langer is dan zijn voorganger, de QuietComfort 35 II. En wanneer de batterij leeg raakt, kun je deze eenvoudig opladen met de meegeleverde usb C oplaadkabel. Slechts 15 minuten laden geeft je alweer 2,5 uur luisterplezier. De QuietComfort 45 is voorzien van speciale microfoons die voortdurend het omgevingsgeluid meten. Op basis van deze meting wordt er een tegen-geluid gecreëerd, wat resulteert in effectieve noise cancelling en waardoor je minder last hebt van je omgeving. Deze koptelefoon beschikt over meer microfoons dan zijn voorganger, waardoor de noise cancelling nog nauwkeuriger werkt. Daarnaast introduceert de QuietComfort 45 ook een nieuwe functie genaamd Aware Mode, waarbij het omgevingsgeluid juist versterkt wordt. Met de handige Bose Music app op je smartphone kun je diverse instellingen aanpassen, zoals de intensiteit van de noise cancelling. Hierdoor heb je volledige controle over je luisterervaring.

Pluspunten
  • Dankzij de geavanceerde ruisonderdrukking van topklasse wordt omgevingsgeluid sterk verminderd, waardoor je veel minder hinder hebt van je omgeving. Met een batterijduur van 22 uur kun je 2 uur langer naar muziek luisteren dan met de QuietComfort 35 II. Dankzij de snellaadfunctie kun je na slechts 15 minuten opladen de koptelefoon 2,5 uur lang gebruiken.

Minpunten
  • Je bedient de muziek niet met behulp van een aanraakpad, maar met fysieke knoppen op de oorschelp.

Veelgestelde vragen over de Bose QuietComfort 45 Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bose QuietComfort 45 Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bose QuietComfort 45 Wit. Als je de Bose QuietComfort 45 Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bose QuietComfort 45 Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.