zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bose Quietcomfort 45 Wit + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze BlueBuilt BBTL18Z.

Specificaties Bose Quietcomfort 45 Wit + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Bose Quietcomfort 45 Wit + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart

Met de Bose Quietcomfort 45 Wit + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart kun je jezelf volledig afsluiten van de wereld om je heen en tegelijkertijd overal je koptelefoon opladen. Deze koptelefoon is uitgerust met actieve noise cancelling, waardoor je minder last hebt van omgevingsgeluid. Zo kun je zelfs in de meest rumoerige omgevingen genieten van je favoriete muziek. Op een volledig opgeladen batterij gaat de koptelefoon maar liefst 22 uur mee, wat 2 uur langer is dan zijn voorganger, de QuietComfort 35 II. En als de batterij leeg is, kun je hem eenvoudig opladen met de meegeleverde usb C oplaadkabel. Slechts 15 minuten laden geeft je alweer 2,5 uur luistertijd. De QuietComfort 45 is voorzien van speciale microfoons die voortdurend het omgevingsgeluid meten. Op basis van deze metingen creëert de koptelefoon een tegenovergesteld geluid, oftewel antigeluid. Dit antigeluid zorgt voor de noise cancelling en zorgt ervoor dat je minder last hebt van je omgeving. Met meer microfoons dan zijn voorganger werkt de noise cancelling van de QuietComfort 45 nog nauwkeuriger. Wat deze koptelefoon ook uniek maakt, is de nieuwe Aware Mode, waarbij het omgevingsgeluid juist versterkt wordt. Daarnaast kun je gebruikmaken van de Bose Music app, waarmee je de koptelefoon volledig naar jouw wensen kunt.

Pluspunten
  • Met deze bundel haal je een koptelefoon in huis die je via het stopcontact oplaadt. De topklasse noise cancelling reduceert omgevingsgeluid aanzienlijk, waardoor je veel minder last hebt van je omgeving. Met een batterijduur van 22 uur kun je 2 uur langer naar muziek luisteren dan met de QuietComfort 35 II.

Minpunten
  • Niet via een touchpad bedien je de muziek, maar via fysieke knoppen op de oorschelp.

Veelgestelde vragen over de Bose Quietcomfort 45 Wit + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bose Quietcomfort 45 Wit + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bose Quietcomfort 45 Wit + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart. Als je de Bose Quietcomfort 45 Wit + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bose Quietcomfort 45 Wit + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals