Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Bose QuietComfort 45 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bose QuietComfort 45 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bose 866724-0100.

Specificaties Bose QuietComfort 45 Zwart

Merk

Bose

Fabrikantcode

866724-0100

Omschrijving van de Bose QuietComfort 45 Zwart

Ervaar het genot van ongestoord luisteren naar muziek met de Bose QuietComfort 45 Zwart. Deze koptelefoon is voorzien van actieve noise cancelling, waardoor omgevingsgeluid effectief wordt gedempt. Zelfs in de meest rumoerige omgevingen kun je genieten van je favoriete nummers. Met een volledig opgeladen batterij gaat de koptelefoon maar liefst 22 uur mee, wat 2 uur langer is dan zijn voorganger, de QuietComfort 35 II. En als de batterij leeg is, kun je deze eenvoudig opladen met de meegeleverde usb C-oplaadkabel. Slechts 15 minuten opladen geeft je alweer 2,5 uur luisterplezier. De QuietComfort 45 is uitgerust met speciale microfoons die voortdurend het omgevingsgeluid meten. Op basis van deze meting wordt er een antigeluid gecreëerd om de ruis te verminderen. Dit geavanceerde noise cancelling-systeem zorgt ervoor dat je minder hinder ondervindt van je omgeving. Bovendien beschikt de QuietComfort 45 over meer microfoons dan zijn voorganger, waardoor de noise cancelling nog nauwkeuriger werkt. Een nieuwe functie bij deze koptelefoon is Aware Mode, waarbij omgevingsgeluid juist wordt versterkt, zodat je bewust blijft van je omgeving. Met de Bose Music-app op je telefoon kun je diverse instellingen aanpassen, zoals de intensiteit van de noise cancelling, en zo de koptelefoon naar jouw persoonlijke voorkeuren afstemmen.

Pluspunten
  • Dankzij de uitstekende ruisonderdrukking van topklasse, wordt omgevingsgeluid sterk verminderd, waardoor je veel minder last hebt van je omgeving. Met een batterijduur van 22 uur kun je 2 uur langer naar muziek luisteren dan met de QuietComfort 35 II. Dankzij de snellaadfunctie kun je de koptelefoon al na 15 minuten opladen gebruiken voor 2,5 uur.

Minpunten
  • Je bedient de muziek niet met een touchpad, maar met fysieke knoppen op de oorschelp.

Veelgestelde vragen over de Bose QuietComfort 45 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bose QuietComfort 45 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bose QuietComfort 45 Zwart. Als je de Bose QuietComfort 45 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bose QuietComfort 45 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.