Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Bose Quietcomfort 45 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bose Quietcomfort 45 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze BlueBuilt BBTL18Z.

Specificaties Bose Quietcomfort 45 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Bose Quietcomfort 45 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart

De Bose Quietcomfort 45 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart stelt je in staat om jezelf volledig af te sluiten van je omgeving en tegelijkertijd je koptelefoon overal op te laden. Deze koptelefoon is uitgerust met actieve noise cancelling, waardoor je minder last hebt van omgevingsgeluid. Zelfs in de meest luidruchtige omgevingen kun je ongestoord genieten van je favoriete muziek. Met een volle batterij gaat de koptelefoon maar liefst 22 uur mee, wat 2 uur langer is dan zijn voorganger, de QuietComfort 35 II. En als de batterij leeg is, kun je deze eenvoudig opladen met de meegeleverde usb C oplaadkabel. Slechts 15 minuten opladen geeft je alweer 2,5 uur luisterplezier. De QuietComfort 45 is uitgerust met speciale microfoons die voortdurend het omgevingsgeluid meten. Op basis van deze metingen creëert de koptelefoon een antigeluid, wat zorgt voor de noise cancelling en ervoor zorgt dat je minder wordt gestoord door je omgeving. Deze nieuwe versie van de koptelefoon heeft zelfs meer microfoons dan zijn voorganger, waardoor de noise cancelling nog nauwkeuriger werkt. Een andere nieuwe functie van deze koptelefoon is de Aware Mode, waarbij het omgevingsgeluid juist wordt versterkt, zodat je bewust blijft van je omgeving. En met de Bose Music app kun je de koptelefoon eenvoudig bed.

Pluspunten
  • Met deze bundel krijg je een koptelefoon die je in het stopcontact kunt opladen. De high-end noise cancelling dempt omgevingsgeluid sterk, waardoor je veel minder last hebt van je omgeving. Met een batterijduur van 22 uur kun je 2 uur langer naar muziek luisteren dan met de QuietComfort 35 II.

Minpunten
  • Je gebruikt niet een touchpad om de muziek te bedienen, maar fysieke knoppen op de oorschelp.

Veelgestelde vragen over de Bose Quietcomfort 45 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bose Quietcomfort 45 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bose Quietcomfort 45 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart. Als je de Bose Quietcomfort 45 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bose Quietcomfort 45 Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader met Usb A Poort 18W Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.