Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Bose Smart Soundbar 600

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bose Smart Soundbar 600. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bose 873973-2100.

Specificaties Bose Smart Soundbar 600

Merk

Bose

Fabrikantcode

873973-2100

Omschrijving van de Bose Smart Soundbar 600

Ervaar een meeslepende geluidsbeleving in jouw woonkamer met de Bose Smart Soundbar 600. Deze geavanceerde soundbar maakt gebruik van de Dolby Atmos technologie, waardoor het geluid via het plafond naar jouw luisterpositie wordt weerkaatst. Hierdoor word je volledig ondergedompeld in de audio van je favoriete films en series. Maar zelfs als een film niet beschikt over Dolby Atmos, hoef je je geen zorgen te maken, want Bose TrueSpace zorgt nog steeds voor een ruimtelijk geluid. Zo geniet je altijd van een meeslepende kijkervaring. Naast de indrukwekkende geluidskwaliteit, biedt de Bose Smart Soundbar 600 ook gebruiksgemak. Je kunt de soundbar eenvoudig bedienen met je stem, dankzij de ingebouwde Amazon Alexa spraakassistent. Bovendien kun je jouw Google apparaten gebruiken om de soundbar te bedienen met Google Assistant. En met de mogelijkheid om draadloos te streamen via Bluetooth, kun je altijd genieten van je favoriete muziek in hoge kwaliteit. Wil je een nog meeslepender geluidservaring creëren? Dat kan! Met SimpleSync kun je ook andere Bose apparaten draadloos verbinden met de soundbar, waardoor je een complete surround sound beleving kunt creëren. En via de handige Bose app kun je de soundbar eenvoudig installeren en je persoonlijke voorkeuren aanpassen, zoals het aanpassen van de hoge en lage tonen. Kortom, met de Bose Smart Soundbar 600 haal je niet alleen een krachtig geluidssyst.

Pluspunten
  • Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar je luisterpositie, zodat je kunt genieten van surround sound zonder achterluidsprekers. Met de ingebouwde Alexa en Google spraakassistent kun je de soundbar bedienen met spraakopdrachten. Je kunt draadloos je favoriete nummers streamen naar de soundbar via bluetooth.

Minpunten
  • Als je wilt genieten van de diepste bastonen, dan combineer je de soundbar met de Bose Bass Module 700.

Veelgestelde vragen over de Bose Smart Soundbar 600 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bose Smart Soundbar 600 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bose Smart Soundbar 600. Als je de Bose Smart Soundbar 600 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bose Smart Soundbar 600 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.