Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Bose Smart Soundbar 600 + Bose Bass Module 500 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bose Smart Soundbar 600 + Bose Bass Module 500 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bose 796145-2100.

Specificaties Bose Smart Soundbar 600 + Bose Bass Module 500 Zwart

Merk

Bose

Fabrikantcode

796145-2100

Omschrijving van de Bose Smart Soundbar 600 + Bose Bass Module 500 Zwart

Met de Bose Smart Soundbar 600 + Bose Bass Module 500 Zwart haal je een indrukwekkende geluidservaring in huis. De combinatie van de soundbar en de subwoofer zorgt voor een diepe bas en krachtige bastonen, die perfect samengaan met het heldere geluid van de soundbar. Of je nu naar muziek luistert of een film kijkt, je wordt volledig ondergedompeld in het geluid. De Smart Soundbar 600 maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals Dolby Atmos en Bose TrueSpace. Dolby Atmos zorgt ervoor dat het geluid via het plafond wordt weerkaatst naar jouw luisterpositie, waardoor je een driedimensionaal geluid ervaart. Zelfs als een film niet beschikt over Dolby Atmos, zorgt Bose TrueSpace voor een ruimtelijk geluid dat je het gevoel geeft alsof je midden in de actie zit. Naast de geweldige geluidskwaliteit biedt de Bose soundbar ook handige spraakassistenten. Met Amazon Alexa als ingebouwde assistent kun je de soundbar eenvoudig bedienen met je stem. Vraag bijvoorbeeld naar het weer of de files, zonder dat je je smartphone hoeft te gebruiken. Bovendien kun je met je Google apparaten gebruik maken van Google Assistant. Met SimpleSync kun je de soundbar draadloos verbinden met andere Bose apparaten, waardoor je een naadloze en meeslepende geluidservaring creëert in je hele huis. Of je nu in de woonkamer bent of in de slaapkamer, je geniet altijd van hetzelfde hoogwaardige geluid. Kortom, de.

Pluspunten
  • Met deze bundel bevind je je midden in je film of serie en geniet je van een diepe bas. Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar je luisterpositie, zodat je kunt genieten van surround sound zonder achterluidsprekers. Met de ingebouwde Alexa en Google spraakassistent kun je de soundbar bedienen met spraakopdrachten.

Minpunten
  • Met de Bose Surround Speakers 700 ervaar je geluid dat ook van achter je luisterpositie naar je toe komt.

Veelgestelde vragen over de Bose Smart Soundbar 600 + Bose Bass Module 500 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bose Smart Soundbar 600 + Bose Bass Module 500 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bose Smart Soundbar 600 + Bose Bass Module 500 Zwart. Als je de Bose Smart Soundbar 600 + Bose Bass Module 500 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bose Smart Soundbar 600 + Bose Bass Module 500 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.