Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Bose Smart Soundbar 900 + Bose Bass Module 700 Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bose Smart Soundbar 900 + Bose Bass Module 700 Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bose 809108-2200.

Specificaties Bose Smart Soundbar 900 + Bose Bass Module 700 Wit

Merk

Bose

Fabrikantcode

809108-2200

Omschrijving van de Bose Smart Soundbar 900 + Bose Bass Module 700 Wit

Met de Bose Smart Soundbar 900 + Bose Bass Module 700 Wit haal je een complete surround opstelling naar je huis. Deze set bestaat uit de krachtige soundbar en de diepe bass module, waardoor je kunt genieten van een indrukwekkende audiobeleving. De subwoofer zorgt voor diepe en krachtige bastonen, terwijl de soundbar helder geluid produceert. Met Dolby Atmos wordt het geluid via het plafond weerkaatst naar jouw luisterpositie, waardoor je volledig wordt ondergedompeld in de surround sound. Daarnaast worden er ook achterspeakers meegeleverd, waardoor je helemaal wordt omringd door geluid. Hierdoor kun je films en series op een intense manier beleven. De ADAPTiQ technologie zorgt ervoor dat het geluid van de soundbar automatisch wordt afgestemd op de ruimte waarin het zich bevindt. Hierdoor klinkt het geluid in elke hoek van de kamer optimaal. Daarnaast beschikt de soundbar over ingebouwde Google Assistant en Amazon Alexa, waardoor je de soundbar eenvoudig kunt bedienen met je stem. Met de Bose Smart Soundbar 900 + Bose Bass Module 700 Wit haal je niet alleen een hoogwaardig audiosysteem in huis, maar ook een slimme speaker die je in staat stelt om je favoriete muziek af te spelen, vragen te stellen en je slimme apparaten te bedienen. De strakke witte kleur van de set zorgt ervoor dat het naadloos in elk interieur past. Kortom, met deze soundbar en bass module creëer je een bioscoopervaring in.

Pluspunten
  • Met deze bundel bevind je je middenin je film of serie. Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar je luisterpositie, waardoor je kunt genieten van surround sound. De ADAPTiQ-technologie stemt het geluid van de soundbar automatisch af op de ruimte.

Minpunten
  • Combineer deze bundel met de Bose Bass module 700 of 500 als je wilt genieten van een diepere bas.

Veelgestelde vragen over de Bose Smart Soundbar 900 + Bose Bass Module 700 Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bose Smart Soundbar 900 + Bose Bass Module 700 Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bose Smart Soundbar 900 + Bose Bass Module 700 Wit. Als je de Bose Smart Soundbar 900 + Bose Bass Module 700 Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bose Smart Soundbar 900 + Bose Bass Module 700 Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.