zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bose Smart Soundbar 900 + Bose Surround Speakers 700 + Bose Bass Module 500 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bose 796145-2100.

Specificaties Bose Smart Soundbar 900 + Bose Surround Speakers 700 + Bose Bass Module 500 Zwart

Merk

Bose

Fabrikantcode

796145-2100

Omschrijving van de Bose Smart Soundbar 900 + Bose Surround Speakers 700 + Bose Bass Module 500 Zwart

Met de Bose Smart Soundbar 900 + Bose Surround Speakers 700 + Bose Bass Module 500 Zwart haal je een complete home cinema set in huis die je onderdompelt in een meeslepende geluidservaring. Deze set bestaat uit de Bose Soundbar 900 die helder geluid produceert en wordt aangevuld met de krachtige bastonen van de Bass Module 500 en de omringende audio van de Surround Speakers 700. Dankzij de subwoofer van de Bass Module 500 geniet je van diepe en krachtige bastonen die je hartslag voelbaar maken. Dit vormt de perfecte aanvulling op het heldere geluid dat de soundbar produceert. Met Dolby Atmos wordt het geluid via het plafond weerkaatst naar jouw luisterpositie, waardoor je een indrukwekkende surround sound ervaring krijgt. Hierdoor word je volledig ondergedompeld in de wereld van je favoriete films en series. De meegeleverde Surround Speakers 700 zorgen ervoor dat je volledig omringd wordt door geluid, waardoor je een intensere en realistischere kijkervaring beleeft. Met ADAPTiQ wordt het geluid van de soundbar automatisch afgesteld op de akoestiek van de ruimte, waardoor het geluid in elke hoek van de kamer optimaal klinkt. Daarnaast is de soundbar uitgerust met ingebouwde Google Assistant en Amazon Alexa, waardoor je de soundbar eenvoudig met je stem kunt bedienen en genieten van handsfree gemak. Met de Bose Smart Soundbar 900 + Bose Surround Speakers 700 + Bose Bass Module 500 Zwart haal je niet alleen een hoogwaard.

Pluspunten
  • Met deze bundel word je midden in je favoriete film of serie geplaatst. Dolby Atmos stuurt het geluid door het plafond naar je luisterpositie, waardoor je kunt genieten van surround sound. De ADAPTiQ technologie past automatisch het geluid van de soundbar aan op de ruimte.

Minpunten
  • Je verandert de geluidsinstellingen niet met de afstandsbediening van de soundbar.

Veelgestelde vragen over de Bose Smart Soundbar 900 + Bose Surround Speakers 700 + Bose Bass Module 500 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bose Smart Soundbar 900 + Bose Surround Speakers 700 + Bose Bass Module 500 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bose Smart Soundbar 900 + Bose Surround Speakers 700 + Bose Bass Module 500 Zwart. Als je de Bose Smart Soundbar 900 + Bose Surround Speakers 700 + Bose Bass Module 500 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bose Smart Soundbar 900 + Bose Surround Speakers 700 + Bose Bass Module 500 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals