Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Bose Smart Soundbar 900 Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bose Smart Soundbar 900 Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bose 863350-2200.

Specificaties Bose Smart Soundbar 900 Wit

Merk

Bose

Fabrikantcode

863350-2200

Omschrijving van de Bose Smart Soundbar 900 Wit

Met de Bose Smart Soundbar 900 in het wit haal je de ultieme thuisbioscoopervaring in huis. Deze soundbar is uitgerust met Dolby Atmos, een geavanceerde technologie die het geluid via het plafond naar je luisterpositie stuurt. Hierdoor word je volledig ondergedompeld in de actie van je favoriete films. De soundbar past zich automatisch aan de ruimte aan dankzij ADAPTiQ, waardoor het geluid overal in de kamer optimaal klinkt. Naast indrukwekkend geluid, biedt de Bose Smart Soundbar 900 ook handige spraakbediening. Met de ingebouwde Google Assistant en Amazon Alexa kun je de soundbar eenvoudig met je stem bedienen. Vraag Google of Alexa om een nummer over te slaan of te pauzeren en geniet van ultiem gebruiksgemak. Wil je nog diepere bassen of een echte surround sound ervaren? Combineer de soundbar dan met de Bose Bass Module 700, Bass Module 500, Bose Surround speakers of de Bose Surround Speakers 700. Dankzij de Bose TrueSpace technologie geniet je ook van ruimtelijk geluid bij films of series zonder Dolby Atmos. Deze innovatieve technologie bootst het geluid van opwaarts gerichte luidsprekers na, waardoor je een meeslepende audiobeleving ervaart. Bovendien breidt de Bose Voice4Video technologie de spraakfunctionaliteit van Alexa uit, waardoor je zelfs je tv of ontvanger met je stem kunt bedienen. Haal de bioscoop naar je eigen woonkamer met de Bose Smart Soundbar 900 in het wit.

Pluspunten
  • Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar jouw luisterpositie, zodat je kunt genieten van surround sound zonder achterluidsprekers. De ADAPTiQ technologie past automatisch het geluid van de soundbar aan op de omgeving. Met de SimpleSync technologie kun je de soundbar draadloos verbinden met bluetooth-apparaten van Bose.

Minpunten
  • Als je wilt genieten van echt surroundgeluid of een diepere bas, kun je de soundbar combineren met de Bose Surround Speakers 700 of de Bose Bassmodule 700.

Veelgestelde vragen over de Bose Smart Soundbar 900 Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bose Smart Soundbar 900 Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bose Smart Soundbar 900 Wit. Als je de Bose Smart Soundbar 900 Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bose Smart Soundbar 900 Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.