zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bose Smart Soundbar 900 Wit + Surround Speakers 700 Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bose 834402-2200.

Specificaties Bose Smart Soundbar 900 Wit + Surround Speakers 700 Wit

Merk

Bose

Fabrikantcode

834402-2200

Omschrijving van de Bose Smart Soundbar 900 Wit + Surround Speakers 700 Wit

Met de Bose Smart Soundbar 900 Wit + Surround Speakers 700 Wit haal je een meeslepende geluidservaring naar jouw huis. Dankzij Dolby Atmos wordt het geluid meesterlijk weergegeven en verspreidt het zich via het plafond naar de perfecte luisterpositie. Maar dat is nog niet alles. Met de meegeleverde surround speakers word je volledig ondergedompeld in een omhullende geluidswereld. Of je nu een film kijkt of een serie bingewatcht, je beleeft het op een intense manier. Deze soundbar is niet alleen indrukwekkend in geluidskwaliteit, maar ook in gebruiksgemak. Met ADAPTiQ past de soundbar automatisch het geluid aan op de akoestiek van de ruimte. Zo klinkt het geluid altijd optimaal, waar je ook zit. En alsof dat nog niet genoeg is, is de Bose Smart Soundbar 900 ook uitgerust met ingebouwde spraakassistenten. Met de Google Assistant en Amazon Alexa kun je de soundbar eenvoudig bedienen met je stem. Zo wordt het regelen van je favoriete muziek of het aanpassen van het volume een fluitje van een cent. Dompel jezelf onder in de wereld van hoogwaardig geluid met de Bose Smart Soundbar 900 Wit + Surround Speakers 700 Wit. Laat je verrassen door de meeslepende surround sound en geniet van het gemak van de ingebouwde spraakassistenten. Met dit audiosysteem wordt elke filmavond een bioscoopervaring en elke muzieksessie een concertbeleving.

Pluspunten
  • Met deze bundel ervaar je echte surround sound. Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar je luisterpositie, zodat je van surround sound kunt genieten zonder achterluidsprekers. De ADAPTiQ-technologie stelt het geluid van de soundbar automatisch af op de kamer.

Minpunten
  • Via de afstandsbediening van de soundbar pas je de geluidsinstellingen niet aan.

Veelgestelde vragen over de Bose Smart Soundbar 900 Wit + Surround Speakers 700 Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bose Smart Soundbar 900 Wit + Surround Speakers 700 Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bose Smart Soundbar 900 Wit + Surround Speakers 700 Wit. Als je de Bose Smart Soundbar 900 Wit + Surround Speakers 700 Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bose Smart Soundbar 900 Wit + Surround Speakers 700 Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals