Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Bose Smart Soundbar 900 Zwart + Bass Module 500 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bose Smart Soundbar 900 Zwart + Bass Module 500 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bose 796145-2100.

Specificaties Bose Smart Soundbar 900 Zwart + Bass Module 500 Zwart

Merk

Bose

Fabrikantcode

796145-2100

Omschrijving van de Bose Smart Soundbar 900 Zwart + Bass Module 500 Zwart

Met de Bose Smart Soundbar 900 Zwart + Bass Module 500 Zwart haal je een indrukwekkende geluidsbeleving in huis. Deze combinatie biedt niet alleen helder geluid van de soundbar, maar ook diepe en krachtige bastonen van de bass module. Met Dolby Atmos wordt het geluid van de soundbar via het plafond weerkaatst naar jouw luisterpositie, waardoor je een meeslepende ervaring hebt bij het kijken van films of series. Daarnaast past de ADAPTiQ-technologie het geluid van de soundbar automatisch aan op de ruimte waarin hij zich bevindt. Hierdoor geniet je van een optimale geluidskwaliteit, ongeacht waar je je in de kamer bevindt. Bovendien kun je de soundbar eenvoudig bedienen met je stem dankzij de ingebouwde Google Assistant en Amazon Alexa. Zo kun je zonder moeite je favoriete muziek afspelen, het volume aanpassen en zelfs vragen stellen aan je digitale assistent. Met de Bose Smart Soundbar 900 Zwart + Bass Module 500 Zwart creëer je een bioscoopervaring in je eigen huis. Laat je onderdompelen in het geluid van je favoriete films en series, terwijl de diepe bastonen je helemaal meenemen in de actie. Met de geavanceerde technologieën en handige spraakbediening is deze soundbar een absolute aanwinst voor elke audiofiel.

Pluspunten
  • Met de subwoofer kan je genieten van diepe en krachtige bastonen, naast het heldere geluid van de soundbar. Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar de luisterpositie, waardoor je kan genieten van surround sound zonder achterluidsprekers. De ADAPTiQ technologie stemt het geluid van de soundbar automatisch af op de ruimte.

Minpunten
  • De 5,25 inch woofer van deze subwoofer produceert een minder diepe en krachtige bas dan de Bass Module 700, die een woofer van 10 inch heeft.

Veelgestelde vragen over de Bose Smart Soundbar 900 Zwart + Bass Module 500 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bose Smart Soundbar 900 Zwart + Bass Module 500 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bose Smart Soundbar 900 Zwart + Bass Module 500 Zwart. Als je de Bose Smart Soundbar 900 Zwart + Bass Module 500 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bose Smart Soundbar 900 Zwart + Bass Module 500 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.