Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Bose Smart Soundbar 900 Zwart + Bass Module 700 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bose Smart Soundbar 900 Zwart + Bass Module 700 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bose 809108-2100.

Specificaties Bose Smart Soundbar 900 Zwart + Bass Module 700 Zwart

Merk

Bose

Fabrikantcode

809108-2100

Omschrijving van de Bose Smart Soundbar 900 Zwart + Bass Module 700 Zwart

Met de Bose Smart Soundbar 900 Zwart + Bass Module 700 Zwart geniet je van een meeslepende audio-ervaring zoals nooit tevoren. Deze soundbar en basmodule combinatie biedt diepe en krachtige bastonen, waardoor je favoriete films, series en muziek tot leven komen. De soundbar is uitgerust met Dolby Atmos-technologie, waardoor het geluid via het plafond wordt weerkaatst en je omringd wordt door een indrukwekkende driedimensionale soundscape. Naast het adembenemende geluid, zorgt de ADAPTiQ-functie ervoor dat de soundbar automatisch wordt afgestemd op de akoestiek van de ruimte. Dit betekent dat ongeacht waar je je in de kamer bevindt, je altijd kunt genieten van een perfect uitgebalanceerd geluid. Of je nu ontspant op de bank of jezelf in een andere hoek van de kamer bevindt, de Bose Smart Soundbar 900 past zich aan en levert altijd een optimale geluidservaring. Wat deze soundbar nog meer bijzonder maakt, is de ingebouwde Google Assistant en Amazon Alexa. Hiermee kun je de soundbar eenvoudig bedienen met je stem. Zo kun je moeiteloos je favoriete muziek afspelen, het volume aanpassen of zelfs vragen stellen en informatie opvragen. De Bose Smart Soundbar 900 Zwart + Bass Module 700 Zwart is niet alleen een audiosysteem, maar ook een slimme assistent die je helpt om je dagelijkse taken gemakkelijker te maken. Ervaar een ongekend niveau van geluidskwaliteit en gebruiksgemak met.

Pluspunten
  • Met de subwoofer geniet je van diepe en krachtige bastonen, naast het heldere geluid van de soundbar. Met de subwoofer ervaar je diepe en krachtige basgeluiden, naast het heldere geluid van de soundbar. Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar je luisterpositie, waardoor je geniet van surround sound zonder achterspeakers. Dankzij Dolby Atmos wordt het geluid via het plafond naar je luisterpositie gestuurd, waardoor je kunt genieten van surround sound zonder achterspeakers. De ADAPTiQ technologie stelt het geluid van de soundbar automatisch af op de ruimte. De ADAPTiQ technologie past automatisch het geluid van de soundbar aan op de ruimte.

Minpunten
  • Als je wilt genieten van echt surroundgeluid, kies je voor de bundel met achterspeakers.

Veelgestelde vragen over de Bose Smart Soundbar 900 Zwart + Bass Module 700 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bose Smart Soundbar 900 Zwart + Bass Module 700 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bose Smart Soundbar 900 Zwart + Bass Module 700 Zwart. Als je de Bose Smart Soundbar 900 Zwart + Bass Module 700 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bose Smart Soundbar 900 Zwart + Bass Module 700 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.