Search
Close this search box.
 1. blackfriday
 2. Bose SoundLink Color II Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bose SoundLink Color II Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bose 752195-0100.

Specificaties Bose SoundLink Color II Zwart

Merk

Bose

Fabrikantcode

752195-0100

Omschrijving van de Bose SoundLink Color II Zwart

Met de Bose SoundLink Color II Zwart, een draadloze Bluetooth-luidspreker, geniet je overal van een krachtig geluid. Deze compacte luidspreker is niet alleen handig formaat, maar ook spatwaterbestendig, waardoor je zorgeloos kunt genieten van je muziek, ongeacht waar je bent of wat voor gelegenheid het is. Zelfs als het buiten regent, hoef je je geen zorgen te maken. Naast het luisteren naar je favoriete muziek, kun je ook Siri of Google Now vragen stellen over de nieuwste voetbaluitslagen. Deze slimme luidspreker zoekt de resultaten dan voor je op via het internet van je smartphone. Met de mogelijkheid om tot 8 apparaten tegelijkertijd aan te sluiten, kun je snel schakelen tussen jouw smartphone en die van iemand anders. Dankzij de Bose Connect app is het beheren van al je gekoppelde apparaten en het verkrijgen van updates eenvoudig. Met de Bose SoundLink Color II Zwart haal je niet alleen een luidspreker in huis die een geweldig geluid produceert, maar ook een stijlvol en duurzaam apparaat. De zwarte kleur geeft een elegant accent aan je interieur en het robuuste ontwerp zorgt ervoor dat de luidspreker tegen een stootje kan. Of je nu naar je favoriete muziek luistert, een feestje organiseert of een film kijkt, met deze luidspreker ben je verzekerd van een meeslepende geluidservaring.

Pluspunten
 • 1

  .

  De speaker is geschikt voor gebruik buitenshuis vanwege het waterbestendige ontwerp. 2

  .

  Voor een hoger volume kun je de speaker koppelen met een andere Bose SoundLink Color II. 3

  .

  Met SimpleSync kun je de bluetooth speaker verbinden met een Bose wifi speaker of Bose soundbar om een stereopaar of multiroom opstelling te maken.

Minpunten
 • De luidspreker is alleen waterbestendig, niet bestand tegen stof.

Veelgestelde vragen over de Bose SoundLink Color II Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bose SoundLink Color II Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bose SoundLink Color II Zwart. Als je de Bose SoundLink Color II Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bose SoundLink Color II Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.