Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Bose SoundLink Flex Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bose SoundLink Flex Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bose 865983-0500.

Specificaties Bose SoundLink Flex Wit

Merk

Bose

Fabrikantcode

865983-0500

Omschrijving van de Bose SoundLink Flex Wit

Met de Bose SoundLink Flex in het wit kun je overal waar je maar wilt genieten van je favoriete muziek. Deze bluetooth-luidspreker is voorzien van de innovatieve PositionIQ-technologie, waardoor het geluid zich aanpast aan de positie waarin je de luidspreker plaatst. Of je hem nu rechtop zet, plat neerlegt of aan een lus ophangt, de SoundLink Flex zorgt altijd voor een optimale geluidsbeleving. Deze luidspreker is niet alleen veelzijdig in gebruik, maar ook duurzaam. Met zijn IP67-certificering is hij zowel stof- als waterdicht, waardoor je hem zonder zorgen kunt meenemen naar het strand of het zwembad. Laat je niet tegenhouden door de omstandigheden, want de SoundLink Flex is er klaar voor. Met de Bose Connect-app kun je de SoundLink Flex eenvoudig koppelen aan andere Bose-luidsprekers of een Bose smart soundbar, voor een nog intensere geluidsbeleving. Geniet van een krachtig stereogeluid of verhoog het volume voor een feestje. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je muziek tot leven komen met de Bose SoundLink Flex in het wit.

Pluspunten
  • De PositionIQ technologie past het geluid van de speaker aan op basis van hoe je hem plaatst of legt. Het ontwerp is bestand tegen stof en water, waardoor de speaker geschikt is voor gebruik buitenshuis. Verbind de speaker via de Bose Connect app met andere Bose speakers of een Bose smart soundbar voor stereogeluid of een hoger volume.

Minpunten
  • De luidspreker is niet geschikt om te gebruiken als powerbank.

Veelgestelde vragen over de Bose SoundLink Flex Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bose SoundLink Flex Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bose SoundLink Flex Wit. Als je de Bose SoundLink Flex Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bose SoundLink Flex Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.