Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Bose SoundLink Micro Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bose SoundLink Micro Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bose 783342-0400.

Specificaties Bose SoundLink Micro Wit

Merk

Bose

Fabrikantcode

783342-0400

Omschrijving van de Bose SoundLink Micro Wit

Of je nu naar het strand gaat, een wandeling maakt in de regen of een feestje hebt bij het zwembad, de Bose SoundLink Micro is de perfecte metgezel om altijd van je favoriete muziek te genieten. Deze Bluetooth-luidspreker is niet alleen waterdicht, maar kan zelfs volledig ondergedompeld worden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over waterschade tijdens je avonturen. Bovendien kun je de luidspreker eenvoudig aan je tas bevestigen met de stevige draagband, zodat je altijd je muziek bij de hand hebt. Maar dat is nog niet alles! Als jij een echte muziekliefhebber bent en graag wilt genieten van een meeslepend stereogeluid, dan kun je twee SoundLink Micro-luidsprekers aan elkaar koppelen. Op deze manier kun je het geluid uit twee luidsprekers horen en je muziekervaring naar een hoger niveau tillen. Of je nu alleen wilt luisteren of samen met je vrienden, met de Bose SoundLink Micro heb je altijd de perfecte geluidskwaliteit in handen. Dus waar wacht je nog op? Neem je muziek overal mee naartoe en dompel jezelf onder in een wereld van geluid met de Bose SoundLink Micro.

Pluspunten
  • Het design dat waterbestendig is, maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis. Voor een hoger volume koppel je de speaker aan een andere Bose SoundLink Micro speaker. Met behulp van SimpleSync kun je de bluetooth speaker koppelen aan een Bose wifi speaker, Bose soundbar stereopaar of multiroom opstelling.

Minpunten
  • De batterijduur van 6 uur is kort in vergelijking met andere speakers in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen over de Bose SoundLink Micro Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bose SoundLink Micro Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bose SoundLink Micro Wit. Als je de Bose SoundLink Micro Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bose SoundLink Micro Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.