Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Bose SoundLink Mini II Special Edition Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bose SoundLink Mini II Special Edition Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bose 835799-0100.

Specificaties Bose SoundLink Mini II Special Edition Zwart

Merk

Bose

Fabrikantcode

835799-0100

Omschrijving van de Bose SoundLink Mini II Special Edition Zwart

Met de Bose SoundLink Mini II Special Edition in het zwart haal je een ideale reisgenoot in huis. Deze compacte bluetooth-luidspreker is gemakkelijk mee te nemen, waar je ook naartoe gaat. Stream al je favoriete nummers draadloos vanaf je smartphone of tablet en geniet overal en altijd van je muziek. Maak je geen zorgen over een lege batterij, want de Bose SoundLink Mini II Special Edition gaat tot wel 12 uur mee op een volle lading. En als de batterij dan toch leeg is, laadt hij in slechts 4 uur weer volledig op. Zo ben je altijd verzekerd van een ononderbroken luisterervaring. Naast het indrukwekkende geluid en de lange batterijduur, heeft deze speciale editie van de SoundLink Mini II ook een stijlvol zwart design. Deze luidspreker is niet alleen functioneel, maar ook nog eens een echte eyecatcher. Kortom, met de Bose SoundLink Mini II Special Edition in het zwart haal je niet alleen een krachtige luidspreker in huis, maar ook een trendy accessoire dat je overal mee naartoe kunt nemen.

Pluspunten
  • Dankzij het compacte ontwerp kun je de speaker gemakkelijk met je meenemen. Wanneer er geen audio wordt afgespeeld, schakelt de speaker zichzelf automatisch uit.

Minpunten
  • De luidspreker is niet waterdicht en dus niet geschikt voor gebruik aan zee of bij een zwembad. Er wordt geen stekkerdoos meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bose SoundLink Mini II Special Edition Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bose SoundLink Mini II Special Edition Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bose SoundLink Mini II Special Edition Zwart. Als je de Bose SoundLink Mini II Special Edition Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bose SoundLink Mini II Special Edition Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.