Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Bose SoundLink Revolve II & Bose SoundLink Revolve + II

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bose SoundLink Revolve II & Bose SoundLink Revolve + II. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bose 858366-2110.

Specificaties Bose SoundLink Revolve II & Bose SoundLink Revolve + II

Merk

Bose

Fabrikantcode

858366-2110

Omschrijving van de Bose SoundLink Revolve II & Bose SoundLink Revolve + II

De Bose SoundLink Revolve II & Bose SoundLink Revolve + II zorgen voor een onvergetelijke feestervaring met een nog hoger volume. Met behulp van de Bose Connect-app kun je de beide speakers eenvoudig koppelen en beginnen met streamen. Dankzij het 360 graden ontwerp van beide speakers wordt de muziek prachtig verspreid in de hele kamer, waardoor iedereen kan genieten van een meeslepend geluid. De Bose SoundLink Revolve+ II is net iets groter en zwaarder dan de SoundLink II, wat resulteert in een nog krachtigere geluidsweergave. Dit maakt dat je feestje tot leven komt met diepe bassen en heldere hoge tonen. De speakers passen perfect in elke ruimte en zijn ook nog eens waterbestendig, waardoor je ze zowel binnen als buiten kunt gebruiken zonder je zorgen te maken over regen of spetters. Daarnaast biedt de Bose Connect-app talloze handige functies, zoals het eenvoudig beheren van de gekoppelde speakers en het aanpassen van de geluidsinstellingen. Met een batterijduur van wel 17 uur kun je de hele dag en avond blijven feesten zonder onderbreking. Kortom, met de Bose SoundLink Revolve II & Bose SoundLink Revolve + II haal je een krachtig en veelzijdig audiosysteem in huis dat garant staat voor een onvergetelijke feestervaring.

Pluspunten
  • Je verbindt de luidsprekers met elkaar via Bose Connect voor een hoger volume. Dankzij de 360 graden geluidsverspreiding klinkt je muziek helder vanuit elke positie. De Bose SoundLink Revolve+ II is iets groter en zwaarder dan de SoundLink II, wat resulteert in een krachtigere geluidsweergave.

Minpunten
  • Beide luidsprekers spelen geen muziek af via usb.

Veelgestelde vragen over de Bose SoundLink Revolve II & Bose SoundLink Revolve + II en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bose SoundLink Revolve II & Bose SoundLink Revolve + II klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bose SoundLink Revolve II & Bose SoundLink Revolve + II. Als je de Bose SoundLink Revolve II & Bose SoundLink Revolve + II wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bose SoundLink Revolve II & Bose SoundLink Revolve + II is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.