Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Bose Surround Speakers 700 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bose Surround Speakers 700 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bose 834402-2100.

Specificaties Bose Surround Speakers 700 Zwart

Merk

Bose

Fabrikantcode

834402-2100

Omschrijving van de Bose Surround Speakers 700 Zwart

Met de Bose Surround Speakers 700 in het elegant zwarte design, word je volledig ondergedompeld in je favoriete actieserie. Deze draadloze surround speakers zijn de perfecte aanvulling op je Bose Soundbar 600 & 900 en Bass Module. Hiermee creëer je een meeslepende bioscoopgeluidservaring, gewoon in je eigen woonkamer. Deze speakers kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan je bestaande Bose systeem. Sluit ze bedraad aan op het stopcontact en verbind ze draadloos met je andere Bose speakers. Met behulp van wifi kun je je smartphone verbinden met de speakers en ze bedienen via de handige Bose app. Zo heb je altijd de volledige controle over het geluid. Dankzij het compacte formaat van de Bose Surround Speakers 700 kun je ze moeiteloos in je interieur integreren. Je kunt ze discreet achter een gordijn verbergen of in de hoek van de kamer plaatsen. Op deze manier geniet je van een meeslepende geluidservaring zonder dat de speakers de aandacht trekken. Laat jezelf onderdompelen in de wereld van je favoriete films en series met de Bose Surround Speakers 700.

Pluspunten
  • Voeg de achterluidsprekers toe aan de Bose Bass Module 700 en de Bose Soundbar 600 & 900 voor een bioscoopgeluidservaring. Dankzij het compacte ontwerp kun je de luidsprekers op elke gewenste plek plaatsen.

Minpunten
  • Alleen de verbinding naar de luidspreker is draadloos, de luidsprekers zelf moeten worden aangesloten op het stopcontact.

Veelgestelde vragen over de Bose Surround Speakers 700 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bose Surround Speakers 700 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bose Surround Speakers 700 Zwart. Als je de Bose Surround Speakers 700 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bose Surround Speakers 700 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.