Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Bowers & Wilkins 603 S2 Wit (per stuk)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bowers & Wilkins 603 S2 Wit (per stuk). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bowers & Wilkins FP42595.

Specificaties Bowers & Wilkins 603 S2 Wit (per stuk)

Merk

Bowers & Wilkins

Fabrikantcode

FP42595

Omschrijving van de Bowers & Wilkins 603 S2 Wit (per stuk)

De Bowers & Wilkins 603 S2 Wit is een indrukwekkende hifi speaker die elke grote huiskamer vult met gedetailleerd geluid. Dankzij de ontkoppelde dubbele dome tweeter worden trillingen effectief geëlimineerd, waardoor de weergave van de hoge tonen onverstoord blijft. Dit resulteert in een nauwkeurige geluidsweergave van de hoge tonen, waardoor je kunt genieten van een maximaal frequentiebereik van maar liefst 33.000 Hz en ontelbare details kunt horen. Deze speaker is uitgerust met een conus van continuum materiaal, waardoor vervorming van de middelhoge tonen tot een minimum wordt beperkt. Dit zorgt ervoor dat zang en instrumenten op een ongeëvenaarde manier naar voren komen, waardoor je muziek op een geheel nieuwe manier kunt ervaren. Daarnaast beschikt deze speaker over twee geoptimaliseerde conussen die speciaal zijn ontworpen voor de lage frequenties, waardoor je kunt genieten van een krachtige bas die je helemaal meesleept in de muziek. Met de Bowers & Wilkins 603 S2 Wit haal je een kwalitatieve hifi speaker in huis die garant staat voor een ongeëvenaarde geluidservaring. Of je nu van subtiele details of een krachtige bas houdt, deze speaker biedt het allemaal. Laat je verrassen door de helderheid en nauwkeurigheid van de hoge tonen, de verfijnde weergave van de middelhoge tonen en de diepe, meeslepende bas. Ha.

Pluspunten
  • Trillingen die de weergave van hoge tonen verstoren, worden voorkomen door de ontkoppelde dubbele dome tweeter. De middelhoge tonen worden helder weergegeven dankzij de continuum conus. Met de geoptimaliseerde 2 conussen voor lage frequenties geniet je van een krachtige bas.

Minpunten
  • Om optimaal van deze luidspreker te kunnen genieten, heb je een krachtige versterker nodig van 200 watt.

Veelgestelde vragen over de Bowers & Wilkins 603 S2 Wit (per stuk) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bowers & Wilkins 603 S2 Wit (per stuk) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bowers & Wilkins 603 S2 Wit (per stuk). Als je de Bowers & Wilkins 603 S2 Wit (per stuk) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bowers & Wilkins 603 S2 Wit (per stuk) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.