Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Bowers & Wilkins 607 S2 Zwart (per paar)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bowers & Wilkins 607 S2 Zwart (per paar). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bowers & Wilkins FP42641.

Specificaties Bowers & Wilkins 607 S2 Zwart (per paar)

Merk

Bowers & Wilkins

Fabrikantcode

FP42641

Omschrijving van de Bowers & Wilkins 607 S2 Zwart (per paar)

De Bowers & Wilkins 607 S2 is een absolute must-have voor liefhebbers van hoogwaardig geluid. Deze boekenplank speakers vullen moeiteloos elke kleine kamer met een verbluffend geluid. Met hun strakke, tijdloze ontwerp passen ze perfect in elk interieur. Wat deze speakers echt bijzonder maakt, is de conus van continuum materiaal. Deze geavanceerde technologie zorgt voor een heldere weergave van de middelhoge tonen, waardoor je nog intenser kunt genieten van de prachtige zang en de harmonie van de instrumenten in je favoriete nummers. Het frequentiebereik van 40 Hz tot 33.000 Hz garandeert dat je geen enkel detail in de muziek zult missen. Om de beste luisterervaring te creëren, kun je dit paar speakers dicht tegen de muur plaatsen of zelfs in een kast. Hierdoor wordt het geluid optimaal verspreid en kun je je volledig onderdompelen in de muziek. Of je nu een film kijkt, naar je favoriete album luistert of een feestje geeft, met de Bowers & Wilkins 607 S2 ben je verzekerd van een adembenemende geluidskwaliteit.

Pluspunten
  • Dankzij de continuum conus worden de middelhoge tonen helder gereproduceerd. Met een frequentiebereik van 40 Hz tot 33.000 Hz hoor je behoorlijk veel detail.

Minpunten
  • Er wordt geen standaard bijgeleverd om de speakers op te zetten.

Veelgestelde vragen over de Bowers & Wilkins 607 S2 Zwart (per paar) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bowers & Wilkins 607 S2 Zwart (per paar) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bowers & Wilkins 607 S2 Zwart (per paar). Als je de Bowers & Wilkins 607 S2 Zwart (per paar) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bowers & Wilkins 607 S2 Zwart (per paar) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.