Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Bowers & Wilkins AM-1 Zwart (per paar)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bowers & Wilkins AM-1 Zwart (per paar). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bowers & Wilkins FP33782.

Specificaties Bowers & Wilkins AM-1 Zwart (per paar)

Merk

Bowers & Wilkins

Fabrikantcode

FP33782

Omschrijving van de Bowers & Wilkins AM-1 Zwart (per paar)

Met de Bowers & Wilkins AM-1 Zwart kun je nu ook buiten genieten van een hoogwaardige hifi-opstelling. Deze passieve speakers zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen vocht, stof en zelfs schadelijke uv-stralen. Plaats ze op je terras of bij het zwembad en laat je betoveren door het heldere en volle geluid dat ze produceren. Deze luidsprekers zijn uitgerust met ingebouwde drivers die worden ondersteund door een krachtige basradiator, waardoor diepe lage tonen worden geproduceerd. Hierdoor krijgt de bas in je favoriete nummers een extra stevige boost. Dankzij de meegeleverde beugels kun je de speakers zowel horizontaal als verticaal aan de muur bevestigen, precies zoals jij het wilt. Bovendien zorgt het compacte formaat van de AM-1 Zwart ervoor dat je ze op elke gewenste plek kunt plaatsen, zonder dat ze te veel ruimte innemen. Met de Bowers & Wilkins AM-1 Zwart ben je verzekerd van een buitengewone luisterervaring, waar je ook bent. Laat je betoveren door het heldere geluid, de krachtige bas en het duurzame ontwerp dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Geniet van je favoriete muziek in de buitenlucht en creëer de perfecte sfeer tijdens je tuinfeesten, barbecues of ontspannen momenten bij het zwembad. Kies voor de AM-1 Zwart en maak van elke buitenruimte een privéconcertzaal.

Pluspunten
  • Vanwege het waterbestendige ontwerp is de luidspreker geschikt voor zowel binnen als buiten. De ingebouwde basradiator zorgt voor diepe lage tonen.

Minpunten
  • Er worden geen luidsprekerkabels bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bowers & Wilkins AM-1 Zwart (per paar) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bowers & Wilkins AM-1 Zwart (per paar) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bowers & Wilkins AM-1 Zwart (per paar). Als je de Bowers & Wilkins AM-1 Zwart (per paar) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bowers & Wilkins AM-1 Zwart (per paar) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.